Sarp Ekin
10 Numara!
Sanmam, gençleri düşünüyor bence, sonunda olması gereken de buYayını izledim. Max iki transfer daha yapacağız. Fatih hoca demek ki Ömer ve taylan ile 60 mac oynamayi göze almış. Ne diyelim kendi bilir.
Sanmam, gençleri düşünüyor bence, sonunda olması gereken de buYayını izledim. Max iki transfer daha yapacağız. Fatih hoca demek ki Ömer ve taylan ile 60 mac oynamayi göze almış. Ne diyelim kendi bilir.
"Oyuncularımıza olan ilginin farkındayım. Kamil Jozwiak ayrılacak gibi ancak bu bizim için sürpriz değil. Bu yaz başka bir oyuncunun ayrılmasını düşünmüyoruz."
🗨 Lech Poznan Teknik Direktörü Dariusz Zuraw
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Net adam almak için bütçe lazım, para lazım, parasız yapamazsınız o işleri. Bonservis siz adamlar bile deli gibi imza parası istiyorAynen katılıyorum.
Beceriksizlik paçalarımızdan akıyor.Bu forumdaki genç fetişzmi inanılmaz boyutlarda.Böyle genç yetersiz adamları doldurtacaklar takıma ondan sonra bir bakmışsın küme düşmeme mücadelesi veriyorsun.
O kadar örnek varken hala çok kolay zannediyorlar bu işleri.
Takımın ilk 11ini net adamlardan oluşturursun.
Ondan sonra böyle adamları alır gelişimine bakarsın.
Bizim geçmiş, yaşlıymış saplantısına girmeden karma transferler yapmalıyız.Bu gençde olur, yaşlıda olur, bonservissizde olur bonservislide olur.Yeterki doğru planlamaya doğru isimler alınsın.Ama şu geçici dönemde kiralık formulüde bizim için olmazsa olmazdır.
Şu an zamanında yapılan basit hataların sıkıntısını çekiyoruz.
Bıkmadan uanmadan bu hataları yapan adamlar, bunun için utanmadan hiç bir aksiyon almayan adamlar bu işi nasıl batırdılarsa gene onlar çözecek.Çözemiyorlarsa alayı istifa etsin.
belhandanın yerini ancak 3 kisi doldurabilir.Belhanda gidiyorsa 3 orta saha sart.
eminim hoca transfere gerek yok diyodurHoca kendi bilir.
Cocuk 6 falan degil ilk basta onu bilelim. Gelsin izleyelim yorum yapariz
Net adam almak için bütçe lazım, para lazım, parasız yapamazsınız o işleri. Bonservis siz adamlar bile deli gibi imza parası istiyor
Belhanda gidiyorsa 3 orta saha sart.
Kovulur mu dersinYayını izledim. Max iki transfer daha yapacağız. Fatih hoca demek ki Ömer ve taylan ile 60 mac oynamayi göze almış. Ne diyelim kendi bilir.