Tugay Kaya
Sarı Üye
Hoca kendi bilir.
Hoca kendi bilir de. Sonra saç baş yolan biziz burada ama.
Hoca ama zaten böyle de düşünmüyordur bence o ayrı bi konu.
Hoca kendi bilir.
Kovulur mu dersin
yakında rodop da olumluya dönecek demek kiGala sevgisi çok olumlu konuşuyor rodoplar pis konuşuyor ya
Başarısızlığa.Adama ortasaha almiyorlar. Neye dayanarak kovacaklar ?
Çöpleri doldursunlar diye bir iddiam olmadıee kiralıkda olmasın diyorlar..Ne olacak o zaman..
O zaman böyle rezil bir tablo yaratan yöneticiler ve teknip ekip istifa edecek.
yada bir şekilde oyuncu satıp bu işi çözecekler.
yani sana göre çöpleri doldursunlar takıma öyle mi..yada önerin nedir.Bu takım daha iyi olması için ne yapmalı.
Başarısızlığa.
İyi adamlarla herkes şampiyon olur terimin farkını nerde hissedecez o zaman
Başarısızlığa.
İyi adamlarla herkes şampiyon olur terimin farkını nerde hissedecez o zaman
fasliyi ayirin artik herifin olduu ortasaha ile ust uste olduk seri lemina zonzi geldi olamadikÖmer taylan ve belhanda ekibi ile klopp sampiyon olamaz.
Başarısızlığa.
İyi adamlarla herkes şampiyon olur
Belhandayi ben de beğeniyorum tek sıkıntı Sneijder sonrası gelmesi ve yüksek bonservis artı maaşfasliyi ayirin artik herifin olduu ortasaha ile ust uste olduk seri lemina zonzi geldi olamadik
bitti![]()
fasliyi ayirin artik herifin olduu ortasaha ile ust uste olduk seri lemina zonzi geldi olamadik
bitti![]()
bu sene belhanda oyle bi top oynicak ki 3 sene daha bizle devam edecekO basarisizlik ve terime yazar. Ama sen adam almazsan laf edemezsin. Belhandanin 0 verimle oynayacağını düşünüyorum eger kalirsa.
ibb mahmut azubuke irfanla sampiyon olduÖmer taylan ve belhanda ekibi ile klopp sampiyon olamaz.