Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.325
- 51.318
- 3.683
Ama bu iyi söyleyemiyoarka planda da senin şarkı çalıyor reis fark etmedim değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama bu iyi söyleyemiyoarka planda da senin şarkı çalıyor reis fark etmedim değil
Alp pehlivanmis reis. Adam kotu biseyde dememis simdi baktim dinledim fb ne aciklma yaptiysa 2 hafta evvel onu soylemis dun. Teldeyim videoyu koyamadimBizden mi yoksa kuşlardan mı?
2025 den önce mümkün görmüyorum. Ondan sonra ambargo koyabilirler ama lige 3 4 sezonbu sene feneri şampiyon yapmak için herşeyi yapacaklar Rizede ki Galatasaray maçini sabirsizlikla bekliyorum olaylar çıkacak çok bariz...Kesin olan bişey var hakemler taraf tutarsa hatalarına kasitli olarak devam ederlerse adim gibi eminim bi kaçı çok fena dayak yer çarşıda pazarda..Fikstüre dikkat ligin ikinci yarısı yine hern sene odugu gibi yine kadıköye yollayacaklar bizi..
Cok iyi kadro valla imrendim, besincilik garanti
![]()
+Alper, Frey, Mevlüt.
25 kisiyi tamamladilar suan icin.
haber olsa konusunu acarizNeyse biraz antu ya gideyim de belki galatasaray la alakali bir kac haber kapabilirimEkli dosyayı görüntüle 89986
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hoşgeldin renktaşMerhaba arkadaslar. Bu foruma sadece sizlere bir tane duyum degil NET BIR BILGI vermek icin üye oldum. Ben almanya'da yasiyorum ve Fenerbahce taraftariyim. Galatasaray, Hertha Berlin'de oynayan Darida ile anlasti. Oyuncunun 1 yillik sözlesmesi kaldi ve 1,5 milyon euro'luk bir bonservis bedeli konusuluyor. Sanirim hafta sonuna kadar bu is bitmis olur.
Sevgiler saygilar arkadaslar. Gelecek sezon icin basarilar dilerim. Avrupa'da da iyi sanslar
Saçma sapan dedikodulari, boş başlıklar yerine doğrulanmış, rakip haberlerini görmeyi yani gündemi kaçırmamayi tercih ederim.Neyse biraz antu ya gideyim de belki galatasaray la alakali bir kac haber kapabilirimEkli dosyayı görüntüle 89986
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bayern Münih'teki Thiago'yu alamaz mıyız?
hoşgeldin renktaş
inanalım mı
Caner haric seneye hepsini satmaya kiralamaya calisirlar deniz turuc noldufener 4 tane bonservis bedeli ödemeden yerli oyuncu transfer etti. bu 4 oyuncu ile yerli kaliteleri acayip artti.
bizde türk oyuncu yok.
İmza : Sir Turphan MalakMert Hakan GS'ye geliyor; çöp
Mert Hakan ifbye gidiyor; nasıl kaçırırsınız
Mensah GS'ye geliyor; anadolu çöpü
Mensah bjkye gidiyor; nasıl kaçırırsınız
Lemina tekrar kiralanacak; kronik sakat herif akıllanmaz bunlar
Lemina bjkye gidiyor haberi; nasıl kaçırırsınız
Sinan ekibimizdeyken; kovun gitsin kalitesizi
Sinan ifbye gidiyor; yerli kalitesi arttı
Imza :MurhanMert Hakan GS'ye geliyor; çöp
Mert Hakan ifbye gidiyor; nasıl kaçırırsınız
Mensah GS'ye geliyor; anadolu çöpü
Mensah bjkye gidiyor; nasıl kaçırırsınız
Lemina tekrar kiralanacak; kronik sakat herif akıllanmaz bunlar
Lemina bjkye gidiyor haberi; nasıl kaçırırsınız
Sinan ekibimizdeyken; kovun gitsin kalitesizi
Sinan ifbye gidiyor; yerli kalitesi arttı
Böyle Fbliler'i severim.Sana da sevgiler saygılar..Merhaba arkadaslar. Bu foruma sadece sizlere bir tane duyum degil NET BIR BILGI vermek icin üye oldum. Ben almanya'da yasiyorum ve Fenerbahce taraftariyim. Galatasaray, Hertha Berlin'de oynayan Darida ile anlasti. Oyuncunun 1 yillik sözlesmesi kaldi ve 1,5 milyon euro'luk bir bonservis bedeli konusuluyor. Sanirim hafta sonuna kadar bu is bitmis olur.
Sevgiler saygilar arkadaslar. Gelecek sezon icin basarilar dilerim. Avrupa'da da iyi sanslar
Merhaba arkadaslar. Bu foruma sadece sizlere bir tane duyum degil NET BIR BILGI vermek icin üye oldum. Ben almanya'da yasiyorum ve Fenerbahce taraftariyim. Galatasaray, Hertha Berlin'de oynayan Darida ile anlasti. Oyuncunun 1 yillik sözlesmesi kaldi ve 1,5 milyon euro'luk bir bonservis bedeli konusuluyor. Sanirim hafta sonuna kadar bu is bitmis olur.