Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse biraz antu ya gideyim de belki galatasaray la alakali bir kac haber kapabilirim
20200819_205243.webp

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu sene feneri şampiyon yapmak için herşeyi yapacaklar Rizede ki Galatasaray maçini sabirsizlikla bekliyorum olaylar çıkacak çok bariz...Kesin olan bişey var hakemler taraf tutarsa hatalarına kasitli olarak devam ederlerse adim gibi eminim bi kaçı çok fena dayak yer çarşıda pazarda..Fikstüre dikkat ligin ikinci yarısı yine hern sene odugu gibi yine kadıköye yollayacaklar bizi..
2025 den önce mümkün görmüyorum. Ondan sonra ambargo koyabilirler ama lige 3 4 sezon

GSCimbom Mobile App

1819833_Fenerbahce_SK.jpg

+Alper, Frey, Mevlüt.

25 kisiyi tamamladilar suan icin.​

Oyuncu satmak icin kesinlikle menajere ihtiyacin var menajersiz kimse oyuncu satamaz menajerlerin hepsine haber gonderip belhandayi 10 milyona satana 3 milyon dersen o adam 3 aya satilir tosicler dembablar sowlar hepsi buyuk komisyonlarla gitti bu net oyle teklif beklemen icin elinde super yetenekler olmali

Bayern Münih'teki Thiago'yu alamaz mıyız?

Merhaba arkadaslar. Bu foruma sadece sizlere bir tane duyum degil NET BIR BILGI vermek icin üye oldum. Ben almanya'da yasiyorum ve Fenerbahce taraftariyim. Galatasaray, Hertha Berlin'de oynayan Darida ile anlasti. Oyuncunun 1 yillik sözlesmesi kaldi ve 1,5 milyon euro'luk bir bonservis bedeli konusuluyor. Sanirim hafta sonuna kadar bu is bitmis olur.

Sevgiler saygilar arkadaslar. Gelecek sezon icin basarilar dilerim. Avrupa'da da iyi sanslar
hoşgeldin renktaş
inanalım mı

Mert Hakan GS'ye geliyor; çöp
Mert Hakan ifbye gidiyor; nasıl kaçırırsınız

Mensah GS'ye geliyor; anadolu çöpü
Mensah bjkye gidiyor; nasıl kaçırırsınız

Lemina tekrar kiralanacak; kronik sakat herif akıllanmaz bunlar
Lemina bjkye gidiyor haberi; nasıl kaçırırsınız

Sinan ekibimizdeyken; kovun gitsin kalitesizi
Sinan ifbye gidiyor; yerli kalitesi arttı

İmza : Sir Turphan Malak

Imza :Murhan

Merhaba arkadaslar. Bu foruma sadece sizlere bir tane duyum degil NET BIR BILGI vermek icin üye oldum. Ben almanya'da yasiyorum ve Fenerbahce taraftariyim. Galatasaray, Hertha Berlin'de oynayan Darida ile anlasti. Oyuncunun 1 yillik sözlesmesi kaldi ve 1,5 milyon euro'luk bir bonservis bedeli konusuluyor. Sanirim hafta sonuna kadar bu is bitmis olur.

Sevgiler saygilar arkadaslar. Gelecek sezon icin basarilar dilerim. Avrupa'da da iyi sanslar
Böyle Fbliler'i severim.Sana da sevgiler saygılar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt