uykusunda mı titriyo rüya görür gibiArkadaşlar. Köpeğimin sol arka bacağı yatarken aşırı bir şekilde titriyor. Bu konuda bilgisi olan birisi var mı? Ne yapmalıyım?
Uye sayisina dair kaynak paylasir misin?Twitter bakiyorum. Uygulamaya 1 gunde 150bin kisi uye olmus neredeyse. Yillik 2000 tl ye genel kurul uyeligi acilsa aninda borclari kapanir bu kulübün. Cok cok buyuk potensiyel var, avrupada taraftar kitlesi var genclerin cogu gsli kullanmıyoruz malesef.
Twitter bakiyorum. Uygulamaya 1 gunde 150bin kisi uye olmus neredeyse. Yillik 2000 tl ye genel kurul uyeligi acilsa aninda borclari kapanir bu kulübün. Cok cok buyuk potensiyel var, avrupada taraftar kitlesi var genclerin cogu gsli kullanmıyoruz malesef.
uykusunda mı titriyo rüya görür gibi
Herhangi bir hastaligi yoksa ruyasinda ciftlesiyordur veya kabus goruyordur. DokunmaArkadaşlar. Köpeğimin sol arka bacağı yatarken aşırı bir şekilde titriyor. Bu konuda bilgisi olan birisi var mı? Ne yapmalıyım?
uykusunda olsa normaldir diyecektim, bazen yattıgı yerde rahatsız bi şekilde uyuyosa ondan oluyo bazen sıcaktan falan ama bu durumda bişey söyleyemem. mide bulantısının nedenine bakın benceHayır uyanıkken. Sabah kustu. Biraz araştırdım da mide bulantısı titreme yapabilir diyorlar. Yine de başka bir şey olmasından korktum.
Herhangi bir hastaligi yoksa ruyasinda ciftlesiyordur veya kabus goruyordur. Dokunma
O zaman zehirlenmis olabilir. Imkanin varsa veterinere goturHayır uyanıkken. Sabah kustu. Biraz araştırdım da mide bulantısı titreme yapabilir diyorlar. Yine de başka bir şey olmasından korktum.
aa geçmiştim koronanın faydalarıSınava çalışıyom sabah sınav var. Makine Elemanları 2, hatta bilen varsa el atsın.
Sen nasılsın cigerim
Hayır uyanıkken. Sabah kustu. Biraz araştırdım da mide bulantısı titreme yapabilir diyorlar. Yine de başka bir şey olmasından korktum.
Herkes uye numarasini yazmis. Bir haftaya 250 bin rahat olurUye sayisina dair kaynak paylasir misin?
Evde seninle mi kaliyor yoksa disarida mi? Evdeyse onemli birseyi olmayabilirUyanıkken titriyor.
İştahı nasıl?Hayır uyanıkken. Sabah kustu. Biraz araştırdım da mide bulantısı titreme yapabilir diyorlar. Yine de başka bir şey olmasından korktum.
Herkes uye numarasini yazmis. Bir haftaya 250 bin rahat olur
Evde seninle mi kaliyor yoksa disarida mi? Evdeyse onemli birseyi olmayabilir