GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 210

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
640,6K
Sayfa
210/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
500k üye olsa Türkiyeden 20ile çarp ayda 10 milyon lira eder 50k da gurbetçi olsa ayda 5 eurodan 250 bin euro eder o da yaklaşık 2 milyon lira yani ayda 12 milyon lira senede 144 milyon lira gelir elde edilir kaba hesap 100 milyon lira desen bile büyük iş.

Yine orta sahasiz bir gun gecirdik

VainCaringBabirusa-max-1mb.gif

Emin misin?

Androidde indirme sayisi 50 bin + diyor ama indiren herkes uye olmus gibi 150 bin uyeden bahsediliyor bana pek inandirici gelmedi ama umarim oyledir. En azindan bu seneki kombine-bilet geliri yerine gecer ve cok fazla zarar etmeyiz sonraki senelerde kar etmeye baslariz
Ben üye olamadım henüz uygulamaya girebilirsem tekrar bakacağım ama öyle çünkü uygulamayı indirince ve kardı alınca üye olmuyorsun üye ol butonu oluyor zaten üyelik numarası o yüzden üye olunca oluyor ama üyelik numarası üyelik sayısına göre mi veriliyor? O belli değil mesela bir üye olunca 10 sayı artıyor olabilir mesela bunları bilmeden net bir şey söyleyemeyiz uygulama 2 hafta- 1 aya stabil olur o zaman belli olur bence 100 bin falan olduğunu sanmıyorum ama öyle olursa yıllık şimdiden 15 milyon TL yapar apple %30 android ise ilk başta %30 sonra 1yıllık abonelere %15'e düşüyormuş.

Son düzenleme:
Ben üye olamadım henüz uygulamaya girebilirsem tekrar bakacağım ama öyle çünkü uygulamayı indirince ve kardı alınca üye olmuyorsun üye ol butonu oluyor zaten üyelik numarası o yüzden üye olunca oluyor ama üyelik numarası üyelik sayısına göre mi veriliyor? O belli değil mesela bir üye olunca 10 sayı artıyor olabilir mesela bunları bilmeden net bir şey söyleyemeyiz uygulama 2 hafta- 1 aya stabil olur o zaman belli olur bence 100 bin falan olduğunu sanmıyorum ama öyle olursa yıllık şimdiden 15 milyon TL yapar apple %30 android ise ilk başta %30 sonra 1yıllık abonelere %15'e düşüyormuş.
Muhtemelen her üye olanı sayıyordur toplam üye olarak ama içilerinden bir kısmı paralı üyedir, ilk günden zor o rakamlara ulaşmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt