Hasan Bekir
Berlin Panteri
üye numarası sadece üye olunca oluyor diye biliyorumUye numarasi alabilmek icin uygulamayi indirip bilgileri girmek yeterlidir herhalde
Yoksa bu kadar fazla uye olmasina ihtimal vermiyorum
üye numarası sadece üye olunca oluyor diye biliyorumUye numarasi alabilmek icin uygulamayi indirip bilgileri girmek yeterlidir herhalde
Emin misin?üye numarası sadece üye olunca oluyor diye biliyorum
…fenere mi ?
K.oc bi cek yazip yan ceplerine koymustur bile
sabah da caulker haberi çıkmıştı alanyayı topluyor herhalde bu karbonatAynen geçenlerde Jailson'u Alanyaspor istiyo diye haberler vardı ya da Kasımpaşa gibi destek amaçlı bonservissiz verilirse şaşırmam![]()
Sen götür renktaş. Benim köpeğim geçen sene baya ağır hastalık geçirdiği için biliyorum bunları ama kesinlikle veterinere götürmenden başka bir tavsiye veremem sana. Kusma ciddi sıkıntıların belirtisi olabilir.
Onların canı içinde olsun yeterli, sabaha kadar ilgimiz olsa yormaz.Çok teşekkür ederim ilginiz için.
Henüz düzgün çalışmıyor app ben giremedim mesela hala indirmeme rağmen.Üyelere özel hikayeleri ortalama 10k kişi seyrediyor bu bende umutsuzluğa yol açtı
çoğu kişide aynı sorun mevcutmuşHenüz düzgün çalışmıyor app ben giremedim mesela hala indirmeme rağmen.
Hayir indirme ile o sayilar gözükmüyor.Uye numarasi alabilmek icin uygulamayi indirip bilgileri girmek yeterlidir herhalde
Bu sayisi sonradan geliyor google playe baya kisi insirdigi halde 5k GozukuyorduUygulamayı indiren sayısı 100 k yı geçmiş..
Ben üye olamadım henüz uygulamaya girebilirsem tekrar bakacağım ama öyle çünkü uygulamayı indirince ve kardı alınca üye olmuyorsun üye ol butonu oluyor zaten üyelik numarası o yüzden üye olunca oluyor ama üyelik numarası üyelik sayısına göre mi veriliyor? O belli değil mesela bir üye olunca 10 sayı artıyor olabilir mesela bunları bilmeden net bir şey söyleyemeyiz uygulama 2 hafta- 1 aya stabil olur o zaman belli olur bence 100 bin falan olduğunu sanmıyorum ama öyle olursa yıllık şimdiden 15 milyon TL yapar apple %30 android ise ilk başta %30 sonra 1yıllık abonelere %15'e düşüyormuş.Emin misin?
Androidde indirme sayisi 50 bin + diyor ama indiren herkes uye olmus gibi 150 bin uyeden bahsediliyor bana pek inandirici gelmedi ama umarim oyledir. En azindan bu seneki kombine-bilet geliri yerine gecer ve cok fazla zarar etmeyiz sonraki senelerde kar etmeye baslariz
Muhtemelen her üye olanı sayıyordur toplam üye olarak ama içilerinden bir kısmı paralı üyedir, ilk günden zor o rakamlara ulaşmak.Ben üye olamadım henüz uygulamaya girebilirsem tekrar bakacağım ama öyle çünkü uygulamayı indirince ve kardı alınca üye olmuyorsun üye ol butonu oluyor zaten üyelik numarası o yüzden üye olunca oluyor ama üyelik numarası üyelik sayısına göre mi veriliyor? O belli değil mesela bir üye olunca 10 sayı artıyor olabilir mesela bunları bilmeden net bir şey söyleyemeyiz uygulama 2 hafta- 1 aya stabil olur o zaman belli olur bence 100 bin falan olduğunu sanmıyorum ama öyle olursa yıllık şimdiden 15 milyon TL yapar apple %30 android ise ilk başta %30 sonra 1yıllık abonelere %15'e düşüyormuş.