Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
Alirlar sonra 1.750 oynayacak derler aliskin totoslar
6 m dir
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alirlar sonra 1.750 oynayacak derler aliskin totoslar
6 m dir
cenk ergün ve şuankiler arasındaki fark işte. belhanda kazığı ve bazı futbolcuların yüksek maaşları hatalıydı ama. yine de gomis fernando feghouli mariano gibi 4 tane deve dişi gibi adamı daha formdan tam düşmemiş halde getirdi. iyi bi kadro mühendisliğiydi
iste ortası yok heriflerin on anlamiyorum. Hele belhanda gibi sürekli kiralık verilen geride o paraları vermek akilli is degil. Haaland için peşin para vermeye korkup belhandaya 9 milyon saymak küfür sebebiMaiconla belhandaya da 18 milyon verdi dursun adlı zerzevat.. bir tane adam akıllı iş yapan yönetim görmeden olecegiz
belhanda kötü diye değil maliyetli diye kiraya verildi kiev batıyodu o dönem. herif gencliginden beri kaliteli oldugu için maaşları normaliste ortası yok heriflerin on anlamiyorum. Hele belhanda gibi sürekli kiralık verilen geride o paraları vermek akilli is degil. Haaland için peşin para vermeye korkup belhandaya 9 milyon saymak küfür sebebi
4 milyon törpülenmiş halidir bence yoksa 5-6 istemiştir. gelirse 3-3.5 milyon verdik diye açıklar suç çetesiAlirlar sonra 1.750 oynayacak derler aliskin totoslar
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
araplar kimi alıyo senden mesela veya kimi satmayı basarabildin bunları örnek veriyosun? 30 gollük gomisi az daha biz para vererek gönderiyodukDursun o dönem 45 milyon euro harcadı,öyle kontratlar verdi ki araplar bile alamıyor belhanda ve feghouliyi.Sakın övmeyin o dönemi burada.
belhanda kötü diye değil maliyetli diye kiraya verildi kiev batıyodu o dönem. herif gencliginden beri kaliteli oldugu için maaşları normal
Garry rodrigues'i sattık mesela.Gomisin yaşı 33-34 olmasa daha iyi fiyata satardık.araplar kimi alıyo senden mesela veya kimi satmayı basarabildin bunları örnek veriyosun? 30 gollük gomisi az daha biz para vererek gönderiyoduk
Dursun o dönem 45 milyon euro harcadı,öyle kontratlar verdi ki araplar bile alamıyor belhanda ve feghouliyi.Sakın övmeyin o dönemi burada.
Dö Cengiz başkandan iyi mi diyorsun yaniaraplar kimi alıyo senden mesela veya kimi satmayı basarabildin bunları örnek veriyosun? 30 gollük gomisi az daha biz para vererek gönderiyoduk
belhandayı aldığı için ewt derDö Cengiz başkandan iyi mi diyorsun yani

kanka öyle bi şey diyecek olsam bunu öyle yazarak derim zatenDö Cengiz başkandan iyi mi diyorsun yani
söylediğimde bi yanlış varsa buyur doğrusunu söyle de öğrenelimHahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah
O dönemler yüzünden ffp belası geldi başımıza ama.Şartlar aynı değil değerlendirmek için.Ben bu yönetimide iyi bulmuyorum ama dursun tam bir haindi.Diagne büyük hataydı ama devre arası olduğu için yapıldı o transfer.o dönemde hatalı kontratlar var ama söyledikleriniz doğru değil tamamen medyanın o dönemki yönetim ve hocayı kötüleme propagandasının ürünü yanlış bilgiler
gomis satıldı, maicon gönderildi, fernando satıldı, mariano sözleşmeyi tamamladı, ndiaye satıldı, belhanda devre arası 8-9 milyona gidiyordu terim bırakmadı, lato rahatlıkla gönderildi
yani o takım 2 şampiyonluk kazandı, bonservis kazandırdı, sahada galatasarayı şık bir şekilde temsil etti
feghouli dışında hepsini de rahatlıkla sattık ya da satabilir duruma geldik
şimdi gelelim falcao, diagne, mitroğlu, seri, lemina vb. transferlere
sizce hangisi daha fazla zarar verdi?
gomis vardı dimi birde kasimpasaya verilen 10 milyon ile 3 tane gomis alirdik hayır birde gomisle diagne arasındaki maaş farkı 1.5 milyon euro.Diagne 1 milyona oynasa da 10 versek yine bir miktar avuturuz kendimizi.cenk ergün ve şuankiler arasındaki fark işte. belhanda kazığı ve bazı futbolcuların yüksek maaşları hatalıydı ama. yine de gomis fernando feghouli mariano gibi 4 tane deve dişi gibi adamı daha formdan tam düşmemiş halde getirdi. iyi bi kadro mühendisliğiydi
Ya hocam bırak allah aşkına yakanka öyle bi şey diyecek olsam bunu öyle yazarak derim zaten![]()