GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 219

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
640,9K
Sayfa
219/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cenk ergün ve şuankiler arasındaki fark işte. belhanda kazığı ve bazı futbolcuların yüksek maaşları hatalıydı ama. yine de gomis fernando feghouli mariano gibi 4 tane deve dişi gibi adamı daha formdan tam düşmemiş halde getirdi. iyi bi kadro mühendisliğiydi

420

Maiconla belhandaya da 18 milyon verdi dursun adlı zerzevat.. bir tane adam akıllı iş yapan yönetim görmeden olecegiz
iste ortası yok heriflerin on anlamiyorum. Hele belhanda gibi sürekli kiralık verilen geride o paraları vermek akilli is degil. Haaland için peşin para vermeye korkup belhandaya 9 milyon saymak küfür sebebi

iste ortası yok heriflerin on anlamiyorum. Hele belhanda gibi sürekli kiralık verilen geride o paraları vermek akilli is degil. Haaland için peşin para vermeye korkup belhandaya 9 milyon saymak küfür sebebi
belhanda kötü diye değil maliyetli diye kiraya verildi kiev batıyodu o dönem. herif gencliginden beri kaliteli oldugu için maaşları normal

belhanda kötü diye değil maliyetli diye kiraya verildi kiev batıyodu o dönem. herif gencliginden beri kaliteli oldugu için maaşları normal

Hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah

Dursun o dönem 45 milyon euro harcadı,öyle kontratlar verdi ki araplar bile alamıyor belhanda ve feghouliyi.Sakın övmeyin o dönemi burada.

o dönemde hatalı kontratlar var ama söyledikleriniz doğru değil tamamen medyanın o dönemki yönetim ve hocayı kötüleme propagandasının ürünü yanlış bilgiler

gomis satıldı, maicon gönderildi, fernando satıldı, mariano sözleşmeyi tamamladı, ndiaye satıldı, belhanda devre arası 8-9 milyona gidiyordu terim bırakmadı, lato rahatlıkla gönderildi

yani o takım 2 şampiyonluk kazandı, bonservis kazandırdı, sahada galatasarayı şık bir şekilde temsil etti

feghouli dışında hepsini de rahatlıkla sattık ya da satabilir duruma geldik

şimdi gelelim falcao, diagne, mitroğlu, seri, lemina vb. transferlere

sizce hangisi daha fazla zarar verdi?

Hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah hahahahahah
söylediğimde bi yanlış varsa buyur doğrusunu söyle de öğrenelim

o dönemde hatalı kontratlar var ama söyledikleriniz doğru değil tamamen medyanın o dönemki yönetim ve hocayı kötüleme propagandasının ürünü yanlış bilgiler

gomis satıldı, maicon gönderildi, fernando satıldı, mariano sözleşmeyi tamamladı, ndiaye satıldı, belhanda devre arası 8-9 milyona gidiyordu terim bırakmadı, lato rahatlıkla gönderildi

yani o takım 2 şampiyonluk kazandı, bonservis kazandırdı, sahada galatasarayı şık bir şekilde temsil etti

feghouli dışında hepsini de rahatlıkla sattık ya da satabilir duruma geldik

şimdi gelelim falcao, diagne, mitroğlu, seri, lemina vb. transferlere

sizce hangisi daha fazla zarar verdi?
O dönemler yüzünden ffp belası geldi başımıza ama.Şartlar aynı değil değerlendirmek için.Ben bu yönetimide iyi bulmuyorum ama dursun tam bir haindi.Diagne büyük hataydı ama devre arası olduğu için yapıldı o transfer.

Bizim için hiç iyi olmayacak bu hazırlık maçları
babael,belhanda,feg vsss gitmesi gereken adamlar biazcık iyi perfromansla gol ve asist yaparsa yandık.
bu taraftarda çapsız yönetimde transfer olmasada olur demeye başlar.Adım gibi biliyorum.
heleki göz boyayacak farklı galibiyetler olursa bunlar transfer falan yapmaz.

cenk ergün ve şuankiler arasındaki fark işte. belhanda kazığı ve bazı futbolcuların yüksek maaşları hatalıydı ama. yine de gomis fernando feghouli mariano gibi 4 tane deve dişi gibi adamı daha formdan tam düşmemiş halde getirdi. iyi bi kadro mühendisliğiydi
gomis vardı dimi birde kasimpasaya verilen 10 milyon ile 3 tane gomis alirdik hayır birde gomisle diagne arasındaki maaş farkı 1.5 milyon euro.Diagne 1 milyona oynasa da 10 versek yine bir miktar avuturuz kendimizi.

2017 haziran crivelli konusunda yazdım sonra ocakta tekrar yazdım. Vedat diye peşinden kosacagimiza crivelliyi almaya kalksak ayni paraya alırsın en azından su an hocanın istediği kalibrede oyuncuya sahip olurduk. Ama Vedat varken kim napsin elin fransizini.

Taraftar devrimi şart bence. Gelecek yönetim önce sportif direktörü getirecek adini kanıtlamış bir olmalı bu, ardından tesisleri 2020 normlarında anlaşma mi olur kendileri mi yapar bilemeyiz ama 1 sene içinde olması gerekir bu hamleler. Afrikadan farkımız yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt