Beklenen transferlerin yapılamaması üzerine Fatih Terim hızlı hücum odaklı 4123 ve 424 sistemleri üzerinde çalışıyor. (kaynak : gstribün)
Aynen lol ve ffp evetLol
Marcao ve Luyindama’yı kim aldı? FFP anlaşması yapmak zorunda kaldıysak kahpe Dursun ve yönetimi yüzündendir.
Bu yönetim geldiğinden beri hesap yapmak zorunda, elimizde para olsa bile harcayamıyoruz.
Renktaş bizimle dalga mı geçiyorsun?Bugün bir yerde okudum Arda 8 numara pozisyonu için deneniyormuş idmanlarda. Becerebilir mi? Bence olabilir
akbaba ve diagne transferleri olmasa haklısın derdim ama .bu yönetimin de çok bir farkı yokLol
Marcao ve Luyindama’yı kim aldı? FFP anlaşması yapmak zorunda kaldıysak kahpe Dursun ve yönetimi yüzündendir.
Bu yönetim geldiğinden beri hesap yapmak zorunda, elimizde para olsa bile harcayamıyoruz.
Çıkacağından emin olmasalar yaparlar mı?Fener bu kadar transfer yapiyorda cok az ihtimal olsada bunlarin cogunun lisansi cikmazsa cok komik olucak.

Yer ayırtayım.Fenerbahçe SK: "Şükrü Saracoğlu çimlerinde bir ilk. Sarı Lacivert renklere gönül vermiş taraftarımızı, unutulmaz bir kahvaltı organizasyonunda evimizde buluşturuyoruz." Kişi başı: 285 TL
![]()
Yer ayırtayım.
Aman aman, ondan sonra yönetimin transfer fiyaskolarını yangın tayfaya bağlayan bir kesim olup aylarca kafa ütülüyorlar.Bu hafta da orta saha gelmezse forumu yangına davet ediyorum. Beceriksiz yönetim sıkışmadan iş yapamayacak belli oldu.
Şu at kafasını taşımayın pls.Ahmet Nur Çebi: "Maliyetleri çok yüksek futbolcularımız var. İndirim konusunda yüzde 99 olumsuz yanıt aldık. Hatta birçok futbolcudan aldığımız yanıt, 'Biz bir daha böyle kontrat bulamayız, o yüzden buradan ayrılmayız' dediler."
Mustafa Cengiz : Sosyal medyada inanılmaz bir taraftar kitlesi var , azınlık da olsa çok sesleri çıkıyor , herşeye karışıyorlar.Transfer işini profesyonellere bırakın kardeşim , bizim sokağa atacak paramız yok.Ben de bilirim milyon eurolar saçmayı.Transferde en ufak detayı bile düşünüyoruz.Aceleye getirmeyin talimatını verdim , aynı hatalara düşmeyeceğiz. ( gsstatistics)