GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 222

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
641K
Sayfa
222/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beklenen transferlerin yapılamaması üzerine Fatih Terim hızlı hücum odaklı 4123 ve 424 sistemleri üzerinde çalışıyor. (kaynak : gstribün)

Lol 😂

Marcao ve Luyindama’yı kim aldı? FFP anlaşması yapmak zorunda kaldıysak kahpe Dursun ve yönetimi yüzündendir.

Bu yönetim geldiğinden beri hesap yapmak zorunda, elimizde para olsa bile harcayamıyoruz.
Aynen lol ve ffp evet
Diagne 10 milyon euro bonservis. 4.5 emre bonservis.
Buraya anlatabilirsin.

Ayrıca madem çok basarililar ayni iki oyuncuyu 20milyona musteri bulup 4 e çıkarabilirler herşey ellerinde.

Bugün bir yerde okudum Arda 8 numara pozisyonu için deneniyormuş idmanlarda. Becerebilir mi? Bence olabilir
Renktaş bizimle dalga mı geçiyorsun?
Yoksa transfersizlikten mi bu hale geldin?

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Şu kahpe FFP yi başımıza saran Dursun/Tudor döneminde yapılan transfere verilen futbolcu maaşlarının 70M € u aşması.. Şimdi FFp yüzünden scout transferi bile yapamaz haldeyiz.

Tudor malını da şişirip durmayın.. Yemişim onun kadro mühendisliğini, deplasmanda maç kazanamayan saçma sapan bir iç saha takımı kurmuştu..

Terim'in kadro mühendisliğini de küçümseyenler cahildir, zira Tudor döneminin paraları geçen yıl olsa GS nin orta saha ikilisi şimdi Fernando-Banega oldu.. FFP yüzünden Banega'yı alamadılar adam almak için Fernandoyu satmak zorunda kaldılar.. herşeye rağmen Diagne satılabilmiş olsaydı ya da Hocayı dinleselerdi Ozan sezon sonu satılsaydı. Yine Fernando Banega ortasahamız olurdu. Şimdi deli gibi orta saha aramak zorunda kalmazdık.

Pek seviyoruz hiç bir futbol ağırlığı olmayan hatta takım bile bulamayan Pirlo gibi acemi bir TD çaylağının yardımcısı olarak ancak iş bulabilen hırvat köylüsünü övmeyi.

Fener bu kadar transfer yapiyorda cok az ihtimal olsada bunlarin cogunun lisansi cikmazsa cok komik olucak.
Çıkacağından emin olmasalar yaparlar mı?
Garantiyi almışlar ki rahat rahat hareket ediyorlar

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Orta saha transferi olmadan lige başlarsak ve kötü oynarsak bu yönetimin sonu adnan polat gibi olur demedi demeyin tamam ffp var ama sadece bize yok 8jk bile transfer yapabiliyo 3.5 milyar tl borç ile

Mustafa Cengiz : Sosyal medyada inanılmaz bir taraftar kitlesi var , azınlık da olsa çok sesleri çıkıyor , herşeye karışıyorlar.Transfer işini profesyonellere bırakın kardeşim , bizim sokağa atacak paramız yok.Ben de bilirim milyon eurolar saçmayı.Transferde en ufak detayı bile düşünüyoruz.Aceleye getirmeyin talimatını verdim , aynı hatalara düşmeyeceğiz. ( gsstatistics)

Ahmet Nur Çebi: "Maliyetleri çok yüksek futbolcularımız var. İndirim konusunda yüzde 99 olumsuz yanıt aldık. Hatta birçok futbolcudan aldığımız yanıt, 'Biz bir daha böyle kontrat bulamayız, o yüzden buradan ayrılmayız' dediler."
Şu at kafasını taşımayın pls.

Sabah sabah küfretmeyelim.

Mustafa Cengiz : Sosyal medyada inanılmaz bir taraftar kitlesi var , azınlık da olsa çok sesleri çıkıyor , herşeye karışıyorlar.Transfer işini profesyonellere bırakın kardeşim , bizim sokağa atacak paramız yok.Ben de bilirim milyon eurolar saçmayı.Transferde en ufak detayı bile düşünüyoruz.Aceleye getirmeyin talimatını verdim , aynı hatalara düşmeyeceğiz. ( gsstatistics)
5c8e4fb745d2a097ac109742.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt