GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 235

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
641K
Sayfa
235/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina oyun kurmakta çok daha advanced adam geçiyor bilekleri yumşak. Lerma bildiğin klasik ön libero işte. Tek yönlü bir topçu.

Ben olsam ikisinide alırım.
Ikisi olabilir ama ayni anda ofansif katkilari ne olur soru işareti. Evet farkli özellikleri var. Bende ikisi artı bir tanede iyi bir 8 numara daha olmak şartıyla isterim. Iyi olan ikili oynar kalan 1 de iyi bir orta saha yedeği olur. En sıkıntılı bölgemiz şuan inşallah kapatabiliriz

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nasıl 3 maç yapmış 2020 de 3 maç görünüyor. brezilya ligi oynanmadı mı
ED5899BE-B0B5-44D4-88FD-1816F268090F.webp

nasıl 3 maç yapmış 2020 de 3 maç görünüyor. brezilya ligi oynanmadı mı

Corona yüzünden gec baslamis olabilirler.

2019 yilinda nisanda baslamislar sezona. Bu sene bu ay baslamislar.

Melo gibi deli bir karakter transferi istiyorum takıma bağlanacak gerektiğinde binlerce iti köpeği tribünden sahaya atlatacak kudurtacak formayı çıkarıp bayrak gibi sallayacak hareket çekecek beleşoğluna yaptığı gibi sahadan siktiri çekecek bir cesur yürek.
Aynen.. beklentimiz deli savaşçı takımı adına gözünü budaktan aramayan biri..

Ne idüğü belirsiz adamlara 3-4 milyon euro satın alma zorunlu kiralayacaklar. boşa gidecek yine Galatasarayın parası yani. bjk de geçen sezon 1 gol 4 asist ile oynayan elneny i alın garanti altına alalım 6 numara da risk alınmaz.
elneny defansı çok iyi hücumu da yeterli ideal bir 6 numara 3 milyon euroya biter transferi

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bruma tamam da Garry nedi hocam Allah'ını seversen Garry mi kaldı? Fener'in göndermek için türlü taklalar attığı adamın bizde işi ne? Ne güzel parlatıp sattık paramızı aldık ve adamın son posasını biz kullanmışız onu anladık. Ne geçen sene, ne ondan önceki senenin ilk yarısı 17-18 sezonundaki gibi olamadı Garry. Olamaz da artık. Bruma olursa denenebilir. Ama ben elimizden geliyorsa yeni bir isme yönelmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Brumayi en son ne zaman izledin? Aynisi onun icin gecerli. Bruma mruma istemez, Garry de istemem

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt