Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
olm lig yeni basladi 3 mac oldu delirtmeyin yaaaa
sen geçen sene mi izledin?
olm lig yeni basladi 3 mac oldu delirtmeyin yaaaa
ben andreyin a takima cikisini biliyorum ustat g amerikada river ve vasco taraftariyim cogu macini izledim duz bi oyuncu ne defansif ne ofansif katkisi var arada sut atarsen geçen sene mi izledin?
nasıl 3 maç yapmış 2020 de 3 maç görünüyor. brezilya ligi oynanmadı mıTakimi bu sezon 3 mac yapmis. Ondandir.
ben andreyin a takima cikisini biliyorum ustat g amerikada river ve vasco taraftariyim cogu macini izledim duz bi oyuncu ne defansif ne ofansif katkisi var arada sut atar
evander de oyle reis... hatta marrony diye bi herif vardi ilk a takim macini izledim yanlis hatirlamiyosam ilk macinda da gol atmisti simdi atletico mineiroya satmislarhelal olsun sana vala adam 20 yaşında neredeyse" kucağıma doğdu kerata" diyeceksin saygılar..
Ikisi olabilir ama ayni anda ofansif katkilari ne olur soru işareti. Evet farkli özellikleri var. Bende ikisi artı bir tanede iyi bir 8 numara daha olmak şartıyla isterim. Iyi olan ikili oynar kalan 1 de iyi bir orta saha yedeği olur. En sıkıntılı bölgemiz şuan inşallah kapatabilirizLemina oyun kurmakta çok daha advanced adam geçiyor bilekleri yumşak. Lerma bildiğin klasik ön libero işte. Tek yönlü bir topçu.
Ben olsam ikisinide alırım.
nasıl 3 maç yapmış 2020 de 3 maç görünüyor. brezilya ligi oynanmadı mı
nasıl 3 maç yapmış 2020 de 3 maç görünüyor. brezilya ligi oynanmadı mı
Aynen.. beklentimiz deli savaşçı takımı adına gözünü budaktan aramayan biri..Melo gibi deli bir karakter transferi istiyorum takıma bağlanacak gerektiğinde binlerce iti köpeği tribünden sahaya atlatacak kudurtacak formayı çıkarıp bayrak gibi sallayacak hareket çekecek beleşoğluna yaptığı gibi sahadan siktiri çekecek bir cesur yürek.
Brumayi en son ne zaman izledin? Aynisi onun icin gecerli. Bruma mruma istemez, Garry de istememBruma tamam da Garry nedi hocam Allah'ını seversen Garry mi kaldı? Fener'in göndermek için türlü taklalar attığı adamın bizde işi ne? Ne güzel parlatıp sattık paramızı aldık ve adamın son posasını biz kullanmışız onu anladık. Ne geçen sene, ne ondan önceki senenin ilk yarısı 17-18 sezonundaki gibi olamadı Garry. Olamaz da artık. Bruma olursa denenebilir. Ama ben elimizden geliyorsa yeni bir isme yönelmemiz gerektiğini düşünüyorum.
keşke sen de getirmeseydinCiddi ciddi sarrachi yi begenenler var aramizda takimin acil solbeke ihtiyaci var kimse bunu dile getirmiyo
Ciddi ciddi sarrachi yi begenenler var aramizda takimin acil solbeke ihtiyaci var kimse bunu dile getirmiyo
Doğru ve ben yerine Kwadwo Asamoah'ın alınması gerektiğini söylüyorum. Fırsat transferi olabilir.Ciddi ciddi sarrachi yi begenenler var aramizda takimin acil solbeke ihtiyaci var kimse bunu dile getirmiyo