Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flamengo, Fenerbahçe'den ayrılan 32 yaşındaki Mauricio Isla ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Emre kardeşim tuttuğun takım önemli değil ama millet gergin eğer ki dalga geçiyorsan yapma ciddiysen kaynak belirtirsen iyi olur

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Estagf. kardesim ne dalga gecmesi. Haftaya görürsünüz o is bitti gibi. Cuma günü son bir görüsme var. Duyum degil Bilgi veriyorum kardesim bu isin icindeki menajerlerle yakinim. Belhanda ve Gomis'in geldigini ve bonservislerine kadar baska bir forumda yazmistim. Kesin ve net bilgi veriyorum.

Fenerbahce'li olmak önemli degil. Insan olalim, saygili olsun herkes sorun yok.

Acun nwakaemeyi kendi takima alip fenere beleşe kiralar.

Belki linc gelecek yazdiklarima ama Fenerin yonetimiyle dalga geciyoruz fakat goruyoruz ki bizde onlar kadar kotu yonetiliyoruz.Tek farkimiz hoca farki ile gelen 2 sampiyonluk ve yoneticilerin hocanin golgesine saklanmasi

Hani hava atiyorlardi 1 milyar geliri ilk gecen kulup vs vs.Kasada metelik yok.İsin finans kisminda bilancoya makyaj yaparak basarili gorunme.Oyuncu satisi yok.Belkide bir baskan calisiyor baska kimse ortada yok.

Belki linc gelecek yazdiklarima ama Fenerin yonetimiyle dalga geciyoruz fakat goruyoruz ki bizde onlar kadar kotu yonetiliyoruz.Tek farkimiz hoca farki ile gelen 2 sampiyonluk ve yoneticilerin hocanin golgesine saklanmasi

Hani hava atiyorlardi 1 milyar geliri ilk gecen kulup vs vs.Kasada metelik yok.İsin finans kisminda bilancoya makyaj yaparak basarili gorunme.Oyuncu satisi yok.Belkide bir baskan calisiyor baska kimse ortada yok.
Renktaş linç yiyeceksin neden biliyor musun çünkü Hocamızı övdün

Mert Hakan GS'ye geliyor; çöp
Mert Hakan ifbye gidiyor; nasıl kaçırırsınız

Mensah GS'ye geliyor; anadolu çöpü
Mensah bjkye gidiyor; nasıl kaçırırsınız

Lemina tekrar kiralanacak; kronik sakat herif akıllanmaz bunlar
Lemina bjkye gidiyor haberi; nasıl kaçırırsınız

Sinan ekibimizdeyken; kovun gitsin kalitesizi
Sinan ifbye gidiyor; yerli kalitesi arttı

Yahu bunları söyleyenler aynı kişiler değil ki..
Bence çok anlamsız bu forumda görmekten bıktığım klişe bir yorum.
Hayır bu şekilde çelişkili yorum yapan kişileri bireysel olarak sen böyle diyordun şimdi tam tersi diyorsun diye yorum yaptığınızıda görmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt