Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 83.491
- 95.907
- 5.263
Erkek gelmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erkek gelmiş.
Maaşı fazla geliyo üstelik oynamadığı maç sayısı fazla.İnter Miami şuan boş yere Falcao'ya maaş ödemek istemiyomuş.Devre arasında onların ligleri başlıyomuş..niye böyle bir şey yapıyoruz ona da anlam veremiyorum zaten
devre arası takımın as forvetini satmak niye
Sana mı soracak lan millet ne paylaşacağınıdönüp dolasip luyindama resimleri paylasmayin yav. bu takimin orta sahasi yok.
dönüp dolasip luyindama resimleri paylasmayin yav. bu takimin orta sahasi yok.
Sana da sokucam şimdi, uza.Ligin Marcao ile birlikte en iyi stoperi olan, Patronumuz Christian Luyindama bomba gibi geliyorÇiğ etleri hazır edin...Ekli dosyayı görüntüle 90001
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hoca haklı ama ben başka bir kulübün teknik direktörü olsam veya scout ekibinden olsam bizim maçı izlesem alıcı gözle, bir oyuncuyu dahi almak istemem. Adam akıllı, istikrarlı bir şekilde düzgün bi performans gösterse takım belki düzgün satışlar olabilir ama maalesef performans çok dalgalı. Bu konu da yönetimin işe el atıp araplarla vs bir şekilde anlaşarak, gerekirse el altından, FFP'yi delmesi lazım. Yoksa teklifleri bekle bekle nereye kadar
Hocam 2018'de yapti bu aciklamayi, 2 yil gecti hala aynisi.
reis olsa onu paylasirlar dimidönüp dolasip luyindama resimleri paylasmayin yav. bu takimin orta sahasi yok.
Admirim yine bilemişsin.Sana mı soracak lan millet ne paylaşacağını

ilk maçlarda ıskartaya çıkmasından veya rezalet performansla başlamasından korkuyorum çünkü taraftar çok şişirdi yine.dönüp dolasip luyindama resimleri paylasmayin yav. bu takimin orta sahasi yok.
İyide hepsi ofansif oyuncudan evrilmis oyuncular.Goretzka Bochum da 10 no olarak nam yapmisti keza Thiago da ayni sekilde.Muller desen forvet oyuncusu.Benim en garipsedigim konu ise rakibi ani presle isirmalari ve ortasahada oyunun hicbir bolumunde ustunluk vermemeleri.Thiago regista, Goretzka box to box
Direk ofansif diyemeyiz üstüne Alaba gibi bir stoper ve iki dinamik bek var.
Toplu defans toplu hücum yapabilen takımlar için ideal orta saha yapısı bu olmalı zaten.
Bu ne asabiyet yav?Sana da sokucam şimdi, uza.
Peki Fenerli olmana rağmen Galatasaray duyumlar vermen, foruma üye olman falan nasıl bir amacın ürünü Emre kardeşim?
dönüp dolasip luyindama resimleri paylasmayin yav. bu takimin orta sahasi yok.
Bu ne asabiyet yav?
Goretzka Schalkede 8 oynuyordu zaten şu anki özellikleri de ona uygun.İyide hepsi ofansif oyuncudan evrilmis oyuncular.Goretzka Bochum da 10 no olarak nam yapmisti keza Thiago da ayni sekilde.Muller desen forvet oyuncusu.Benim en garipsedigim konu ise rakibi ani presle isirmalari ve ortasahada oyunun hicbir bolumunde ustunluk vermemeleri.
goretzka salkeye geldiginden beri merkezde oynuyo reis bohumda takiliyodur oyleİyide hepsi ofansif oyuncudan evrilmis oyuncular.Goretzka Bochum da 10 no olarak nam yapmisti keza Thiago da ayni sekilde.Muller desen forvet oyuncusu.Benim en garipsedigim konu ise rakibi ani presle isirmalari ve ortasahada oyunun hicbir bolumunde ustunluk vermemeleri.