Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
niye böyle bir şey yapıyoruz ona da anlam veremiyorum zaten
devre arası takımın as forvetini satmak niye
Maaşı fazla geliyo üstelik oynamadığı maç sayısı fazla.İnter Miami şuan boş yere Falcao'ya maaş ödemek istemiyomuş.Devre arasında onların ligleri başlıyomuş..

Hocam 2018'de yapti bu aciklamayi, 2 yil gecti hala aynisi.
Hoca haklı ama ben başka bir kulübün teknik direktörü olsam veya scout ekibinden olsam bizim maçı izlesem alıcı gözle, bir oyuncuyu dahi almak istemem. Adam akıllı, istikrarlı bir şekilde düzgün bi performans gösterse takım belki düzgün satışlar olabilir ama maalesef performans çok dalgalı. Bu konu da yönetimin işe el atıp araplarla vs bir şekilde anlaşarak, gerekirse el altından, FFP'yi delmesi lazım. Yoksa teklifleri bekle bekle nereye kadar

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Thiago regista, Goretzka box to box
Direk ofansif diyemeyiz üstüne Alaba gibi bir stoper ve iki dinamik bek var.

Toplu defans toplu hücum yapabilen takımlar için ideal orta saha yapısı bu olmalı zaten.
İyide hepsi ofansif oyuncudan evrilmis oyuncular.Goretzka Bochum da 10 no olarak nam yapmisti keza Thiago da ayni sekilde.Muller desen forvet oyuncusu.Benim en garipsedigim konu ise rakibi ani presle isirmalari ve ortasahada oyunun hicbir bolumunde ustunluk vermemeleri.

Peki Fenerli olmana rağmen Galatasaray duyumlar vermen, foruma üye olman falan nasıl bir amacın ürünü Emre kardeşim?

Darida bilgisini vermek istedim sizlere. 6 erkek kardesiz ve 4 tane abim sizler gibi Galatasaray'li. Karsilikli hic bir zaman saygisizligimiz olmadi. Sadece taraftar olmak degil, futbolsever ve insan olmak gerekiyor. Bende fanatik Fenerbahce'liyim ama sizlerle sadece bu haberimi paylasmak istedim. Kimseye saygisizlik etmedim. Ha istemez diyorsaniz adminler üyeligimi silebilir sorun yok.

Sevgiler

İyide hepsi ofansif oyuncudan evrilmis oyuncular.Goretzka Bochum da 10 no olarak nam yapmisti keza Thiago da ayni sekilde.Muller desen forvet oyuncusu.Benim en garipsedigim konu ise rakibi ani presle isirmalari ve ortasahada oyunun hicbir bolumunde ustunluk vermemeleri.
Goretzka Schalkede 8 oynuyordu zaten şu anki özellikleri de ona uygun.

Thiago da Barcelona'da 8 numara olarak çıkmıştı, zamanla regista tarzı oynamaya başladı.

Demek istediğini anlıyorum ama takım yapısı zaten bu oyuncuların açıklarını kapatıyor.

ihsan-abi.webp

goretzka salkeye geldiginden beri merkezde oynuyo reis bohumda takiliyodur oyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt