- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.562
- 5.478
2.5 stoperimiz var, birine nazar degdirecekler. muslera yokken savunma dörtlüsünden biri eksik olursa yanarizSana mı soracak lan millet ne paylaşacağını
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2.5 stoperimiz var, birine nazar degdirecekler. muslera yokken savunma dörtlüsünden biri eksik olursa yanarizSana mı soracak lan millet ne paylaşacağını
Darida bilgisini vermek istedim sizlere. 6 erkek kardesiz ve 4 tane abim sizler gibi Galatasaray'li. Karsilikli hic bir zaman saygisizligimiz olmadi. Sadece taraftar olmak degil, futbolsever ve insan olmak gerekiyor. Bende fanatik Fenerbahce'liyim ama sizlerle sadece bu haberimi paylasmak istedim. Kimseye saygisizlik etmedim. Ha istemez diyorsaniz adminler üyeligimi silebilir sorun yok.
Sevgiler
yt da aciklanmis.
Övdüğü adamların hiç birinden hayır gelmiyor, forumu da ısrarla twitter gibi kullanıyor.Bu ne asabiyet yav?
Provokasyon yapmadığın sürece bizim için sorun yok, paylaşımlarına devam edebilirsin.Darida bilgisini vermek istedim sizlere. 6 erkek kardesiz ve 4 tane abim sizler gibi Galatasaray'li. Karsilikli hic bir zaman saygisizligimiz olmadi. Sadece taraftar olmak degil, futbolsever ve insan olmak gerekiyor. Bende fanatik Fenerbahce'liyim ama sizlerle sadece bu haberimi paylasmak istedim. Kimseye saygisizlik etmedim. Ha istemez diyorsaniz adminler üyeligimi silebilir sorun yok.
Sevgiler
perotti ve enner valenciayi almislar
emre b'yi yaliyorlar twitter'da
transfer dahisi falan diyorlar
Darida bilgisini vermek istedim sizlere. 6 erkek kardesiz ve 4 tane abim sizler gibi Galatasaray'li. Karsilikli hic bir zaman saygisizligimiz olmadi. Sadece taraftar olmak degil, futbolsever ve insan olmak gerekiyor. Bende fanatik Fenerbahce'liyim ama sizlerle sadece bu haberimi paylasmak istedim. Kimseye saygisizlik etmedim. Ha istemez diyorsaniz adminler üyeligimi silebilir sorun yok.
Sevgiler
6 erkek kardes hee... simdi bi sey serdim deDarida bilgisini vermek istedim sizlere. 6 erkek kardesiz ve 4 tane abim sizler gibi Galatasaray'li. Karsilikli hic bir zaman saygisizligimiz olmadi. Sadece taraftar olmak degil, futbolsever ve insan olmak gerekiyor. Bende fanatik Fenerbahce'liyim ama sizlerle sadece bu haberimi paylasmak istedim. Kimseye saygisizlik etmedim. Ha istemez diyorsaniz adminler üyeligimi silebilir sorun yok.
Sevgiler
Yo iyiyiz onlakeramettın amır burda
bku yedın bu msjn ardından
Bazen harbiden fanatiklik ugruna igrenclesiyorsunuz.Hic kardesiniz falan yok mu fenerli olan?NKFVAS
KARDESİM belhanda hakkinda bir bilgin var mi cevap vermedin soruma