Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Darida bilgisini vermek istedim sizlere. 6 erkek kardesiz ve 4 tane abim sizler gibi Galatasaray'li. Karsilikli hic bir zaman saygisizligimiz olmadi. Sadece taraftar olmak degil, futbolsever ve insan olmak gerekiyor. Bende fanatik Fenerbahce'liyim ama sizlerle sadece bu haberimi paylasmak istedim. Kimseye saygisizlik etmedim. Ha istemez diyorsaniz adminler üyeligimi silebilir sorun yok.

Sevgiler

Selam 66yozgatfb.

Darida bilgisini vermek istedim sizlere. 6 erkek kardesiz ve 4 tane abim sizler gibi Galatasaray'li. Karsilikli hic bir zaman saygisizligimiz olmadi. Sadece taraftar olmak degil, futbolsever ve insan olmak gerekiyor. Bende fanatik Fenerbahce'liyim ama sizlerle sadece bu haberimi paylasmak istedim. Kimseye saygisizlik etmedim. Ha istemez diyorsaniz adminler üyeligimi silebilir sorun yok.

Sevgiler
Provokasyon yapmadığın sürece bizim için sorun yok, paylaşımlarına devam edebilirsin.

perotti ve enner valenciayi almislar

emre b'yi yaliyorlar twitter'da

transfer dahisi falan diyorlar
giphy.gif

Sevgiler

Darida banko oyuncu değil mi nasıl alacağız ?

Sevgiler
6 erkek kardes hee... simdi bi sey serdim de

Bu kadar stresin icinde fenerli duyumcu mu? Yok ben orali olmam.Engeli bastım bile.sizler duyumlarına gerek duyabilirsiniz tabi🤗

Transfer filan olmadığı için sokuk,sokuk muhabbet etmek zorunda kalıyor millet.Bu arada bu alacağımız orta saha oyuncusu değilde aynı takımda filip mi ne varmış millet onu övüyor.Bizim alacağımız kalasmis .

Daridayı önerip duran biri vardı forumda kimdi o

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt