GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 307

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
639,5K
Sayfa
307/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene herkes sıfırdan kadro kurmamız konusunda hemfikirdi.

Yeni 3 orta saha
Kanatlar yeni
Hatta forvet hattı bile yenilenmeli diyorduk.

Ama görünen o ki sadece 2 orta saha oyuncusu alınacak

10 numara belhanda ve e.akbaba
Kanatlar Feghouli Emre kılınç olacaktır
İleride falcao diagne Adem ile yola devam

Sadece 2 orta saha alır transferi kaparız

Onlar da kasa da 1.7 milyon Euro var o Paraya genç Scout işi bir bonservisli alırız
Diğer orta sahayı da Avrupa’da transfer sezonu bitince elde kalan oyuncuları kiralarız ya da bonservissiz birini alırlar

Yine aynı terane devam edecek

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sözde medyada birak adini, varliginda bile haberi olunmayan darida bugun 22de gelecekti bizim icin. Aksam bunu diyen fbli arkadasi önce tokatlayalim sonra yumruklayip forumdan atalim

Yooo, varsayım yapan sensin. Ben varsayımının doğru olmadığını düşündüğüm için düşüncemi mantiklı bir argümanla destekliyorum sadece.

Bir önceki mesajlarında
" scout transferı adı altında gelenlerın bır tanesının bıle varlık gösterememesı (alt yas grubundan bahsedıyorum) "

" alt yapıya muhtemelen menajerlerın önerdıgı afrıkalıları getırıp 3 ıdmana cıkarıp gönderdıler u18 yaslarında transfer edılen yabancı uyrukluların hangısının adını duyuyorsun "

Demiştin.

Şimdi de bana "

senın yaptıgın varsayımlar : "scout ekıbıne lojıstık destek/bütçe ayrılmıyor-altyapıya gelenlerın hepsı menajer önerısı"

Yazmışsın. Ben o isimlerin zaten menajer önerisi olduğunu düşünüyorum ve bunu da yazdım. Aynısını sen de yazıp bana varsayım yapıyorsun demek nedir? :D

guzel nokta yakalamıssın orada faıl olmusum ama netıcede o afrıkalı cengaverler dısında scout ekıbının önerdıgı alt yas grubuna transfer edılen yerlı gencler de vardır bunca yılda ancak ne yazık kı dıger takım altyapılarından pek cok yerlı oyuncu bu dönemde parlayıp avrupaya transfer yapmısken bızde 14ten berı Galatasarayda olan ozan dısında pek bı hareket olmadı

uzun lafın kısası scout ekıbının futbolcu potansıyelı ölcme yöntemlerıne guvenmıyorum sahsen ve degısmesı gerektıgını dusunuyorum

a takım konusunda da herkes dembelelerı delaneylerı hatırlar ama wellıngton ve adı aklıma gelmeyecek pek cok ornek de var gecmıste

Adjustments.webp

2021 model Galatasaray

Kadro kurulu zaten sadece 2 orta saha alınır
Onlar da dediğim gibi 1-2 milyon euro’luk Scout transferi ve kiralık bir oyuncu olur. Bu yüzden ağırdan alıyoruz muhtemelen

Bu senede işkenceye devam.
Kıçını kaldıramayan Feghouli
Sıfır yetenek belhanda ile yola devam

Ayrıca onyekurudan Emre kılınça düşmekte aşırı güç kaybı olacak geçen seneye nazaran

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ajax'tan niye örnek veriyorsun ki, Emin Bayram 2-3 maça çıktı çocuk penaltı yaptırdı diye yemediği küfür kalmadı,sonra Ahmet Çalık oynadı onun yerine. Ozan 'da yedi o küfürlerden çokça baska oyuncu yoktu Ozan' in yerine koyacak oynamaya devam etti. Biz bi Ajax değiliz, taraftarımız sabırlı değil, ligimiz garip değişik bir lig, başarılı olabilmek için yeteneklerin veya potansiyellerin konuştuğu bir lig değil. 40 yaşında ki atibalarin, gokhan gönüllerin, Emre b'nin at kosturdugu bir lig. Dolayısıyla hiç olmayan bir ortasahaya 19-20 yaşında ki gençleri koyarsan olmaz ki üstüne 6-7m euro zorunlu opsiyon ödeyeceksen bu hiç olmaz. Seri, Lemina, Nzonzi 3'ü de çok iyi oyunculardı fakat uyumlu değillerdi. Ha buna ek olarak takımda Babel, Diagne, Feghouli, Belhanda gibi atak öldüren, kariyer bitiren oyuncularda vardı. DK kazanmış Nzonzi, şuan da emeklilik planları yapıyordur büyük ihtimal Belhanda abimizle oynadıktan sonra. Seri'nin piyasa değeri 20-30lardaydi şuan da 10m euro bile değil. Ha yine de bu isimler şampiyon olması gereken isimlerdi fakat burada da suçlu zaten Fatih hoca ve kısmen corona dönemi de tuzu biberi oldu bizim takımın bitişinin. Hoca çok daha iyi kullanabilirdi o kadroyu, Babel yerine başka bir ismi alabilirdik, ofansif yetenekleri yüksek olan bir ortasaha alabilirdik bu 3 isimden birinin yerine. Ajax yıllardır resmen oyuncu fabrikası haline gelmiş bi ortam zaten bu takımlarla bizim ligin kültürünü vs bir tutmak çok büyük yanlış olur.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Orta saha ile stoper mevkisi aynı şey değil renktaş. Stoperler kaleciden önceki son adamlar ve en ufak hata golle sonuçlanabiliyor. Her yıl şampiyonluk hedefi olan bir takım stopere iki tane tecrübesiz birini koyarsa sıkıntı yaşar tabii.

Orta saha önem bakımından günümüz futbolunda en kritik mevki. Ama yapılan hataların stoper mevkisine kıyasla çok çok daha az pahalıya mal olduğu da bir gerçek. Yapılan bir hatayı stoperler, bekler ve kanat oyuncuları tolere ediyor çoğu zaman.

Yetenek tabii ki önemli ama stoper mevkisi yetenekten ziyade tecrübenin ağır bastığı bir mevki. Orta sahada ise yetenek ve kimya olmazsa olmaz. O yüzden orta sahaya gençleri koymanın bir zararı olmaz. Yetenek ve kimya varsa her türlü çatur çutur oynarlar.

Tam aksine, genç olmalarının extra dinamizm ve kendilerini kanıtlayıp daha büyük bir transfer yapma hedefi gibi olumlu yanları da var.

Belhanda ve Feghouliden tiksiniyorum

Bir şey diyecem de. Herkes üstüme dalacak. Bence

Belhanda > Feghouli

Mallık yapıyor mu? Kesinlikle. Ama en azından maçın içinde var çabalıyor. Feghouli ara sıra güzel bir şut çekiyor. Onun dışında tamamen bir sıfır. Ama bence halen ikisiyle de şampiyonluk gelebilir çünkü ikisi de winner oyuncu. Buna kimse bir şey diyemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri