GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 305

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
639,5K
Sayfa
305/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herif ilk 11 seviyesinde olsa, Moder gibi kulübü 7-8 ister zaten. Niye bedavadan biraz pahalıya bıraksınlar. Herifler 12 maç oynatmışlar. 1.5 milyon'a satsalar Allah bereket versin derler. 24 saat geçmeden yerine başkasını monte ederler zaten.

İş ki bu heriflerleri daha filizlenmeden bulmak ve denemek zaten. 7-8 milyon euro verdikten sonra Moder gibi kamyonla oyuncu bulursun.

Kaldı ki, ilk 11 seviyesinde olup olmadığını kimse bilmiyor. Herifin ilk macerası olacak. Belki gelir gelmez ciddi katkı vermeye başlayacak, kim bilir.
Adamların rekor satışı 2m euro

Fenerbahçe, Dirar’ın menajeri ile görüştü. Fenerbahçe, Dirar’ı yeni sezonda kadroda düşünmüyor. Dirar’ın kendisine birkaç kulüp ilgili olduğunu belirtti. Fenerbahçe de oyuncuyunun menajeri ile kulübe teklif getirmesi için görüştü.
Hedef bonservis kazanmak. (Nexus Sport)

Fenerbahçe, Dirar’ın menajeri ile görüştü. Fenerbahçe, Dirar’ı yeni sezonda kadroda düşünmüyor. Dirar’ın kendisine birkaç kulüp ilgili olduğunu belirtti. Fenerbahçe de oyuncuyunun menajeri ile kulübe teklif getirmesi için görüştü.
Hedef bonservis kazanmak. (Nexus Sport)
Bu çöpten bile Maicon'dan daha fazla bonservis kazanacaklar. Aklıma geldikçe sövüyorum.

Birkaç tane Afrika'lı siyahi denendi sadece. Onların da menajer önerisi olduğu bariz zaten. Senin söylediğin gibi alt yapıya oyuncu aldırıp da hiçbirinden bir şey olmaması gibi bir durum yok yani. Scout ekibine lojistik olarak destek sağlandığı bile muallak zaten. Oyuncuların hiçbirini canlı izleyebiliyorlar mı, onu bile sanmıyorum. Hal böyleyken, X bir takımın alt yapısından nasıl oyuncu önerebilirler sence?

he senın tum varsayımların gercek benım ıddıalarımın tamamı safsata okey

klubun bıletleme ıslerıne de sen bakıyorsun sanırım bana "xx oldugunu nerden bılıyorsun" dıye sorup duruyorsun da klubun scout ekıbıne ayırdıgı butce kadar spesıfık bır konuda varsayım yapıp onun üzerınden tartısmada haklı cıkmaya ugrasıyorsun

hadı hayırlı forumlar uzatmayalım

İskandinav liglerini küçümsüyoruz ama , potansiyelli oyuncu bakımından bizim ligleri tokatlarlar.
Dövizin de bu kadar hızlı yükselmesini baz alırsak , 3-4 sene içinde o liglerden kötü hale gelmemiz olası.

he senın tum varsayımların gercek benım ıddıalarımın tamamı safsata okey

klubun bıletleme ıslerıne de sen bakıyorsun sanırım bana "xx oldugunu nerden bılıyorsun" dıye sorup duruyorsun da klubun scout ekıbıne ayırdıgı butce kadar spesıfık bır konuda varsayım yapıp onun üzerınden tartısmada haklı cıkmaya ugrasıyorsun

hadı hayırlı forumlar uzatmayalım
Yav ezbere yorum yapıp kuyruğun sıkışınca söyleyecek bir şeyin olmadığı için kaçan sensin. :D
Scout ekibi Melo döneminden beri bi oyuncu keşfemedi diyen sensin. Keşf edemediklerini nerden biliyorsun diyince varsayım yapan ben oluyorum öyle mi? :asd:

Ndiaye küme düşen takımdan potansiyeli az çok bilinip 7.5 milyon Euro'ya geldi. Çatır çatır oynadı bir devre 16 milyon euro'ya satıldı.
Ozanın adını sanını bilen yoktu , 13-14 maç oynayıp 11 milyon euro getirdi.
Olay oyuncunun seviyesini bilmende , potansiyelinde bitiyor.
Belçika takımları , Hollanda takımları bunu çok iyi yapıyor .
Biz bazı şeylere çok geç kaldık , umarım bu sene bunu başarırız ve devamlılığa bindiririz.

Yoksa ülkenin ekonomik şartlarıyla , toparlanmamız mümkün değil.
Valla bu ortasahaya Lerma tarzı ne yapabileceği belli olan 1-2 oyuncu gelmediği sürece ister Polonya'dan, ister Japonya'dan potansiyeli yüksek oyuncular alalım birsey olmaz. Hatta biraz potansiyeli varsa o da yok olur oyuncunun kadronun bu haliyle. Bir sürü maça çıkacağız bu sene ve Twitter tayfanın pohpohlayip bedavadan reklamını yaptığı Polonya'da ki 21-22 yaşlarında Xavi ve Ribery'nin ben bir cacık yapabileceğini düşünmüyorum, Tetteh vol2 olurlar büyük ihtimalle. Ozan ve Ndiaye örnekleri biraz değişik olmuş Ndiaye zaten bu ligde Mensah ve Hakan Mert Y. gibi bu ligde iş yapabilecek bir oyuncu olduğunu kanıtlamıştı. Ozan'ın da yaşı gençti ve transfer haberleri çıkıyordu hakkında takımda maçı olmamasına rağmen.
Polonya işi zorunlu opsiyonlar 6-7 civarlarında olacaksa harbiden kumar ama. 21-22 yaşlarında Polonya liginde 1 sezonluk performanslarıyla ve bizim Twitter tayfanın ittirmesiyle adamların piyasa değerlerini 3-5'e katladık. Tabii scout ekibi ilgi varsa eğer bu oyunculara tüm 90 dakikalarını izlemiştir, alalım demiştir bu transferler olursa da hayırlısı olsun ne diyelim.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri