GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 304

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
639,5K
Sayfa
304/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tamam işte, ben de diyorum ki scout ekibinin oyuncu keşf etmediklerini ve önermediklerini nerden biliyorsun?
Fatih Hoca haricinde son 10 yılda gelen TD'lerin alayı hazırcı ise, yağlı surat gibi çapsız yönetimler ve Tudur gibi 5 kuruş etmeyecek TD bozuntuları Belhanda'ya bonuslarla birlikte 12-13 milyon euro verip scout ekibini adam yerine koymuyorsa burda nasıl scout ekibi suçlu oluyor?

Fatih Hoca forvete Tetteh'i isterken, yönetim alabildi mi?

Küme düşen takımın stoperine 4M verilir mi denip scout ekibine ve Hoca'ya sövülmedi mi burda?

Beleşe Dembele varken, yağlı suratın kardeşi olacak herif Eren'i bonservis vererek aldırmadı mı?

kardesım bu mantıkla burda kımse elestırılemez o zaman klübün ıcınde neler döndugunu kımse net bılmıyor

scout transferı adı altında gelenlerın bır tanesının bıle varlık gösterememesı (alt yas grubundan bahsedıyorum) scout ekıbını elestırmek adına yeterlı bır sebeptır benım ıcın he a takıma önerdıklerı adamların hıcbırısı alınmıyor ve kaale alınmadıklarını dusunuyorlarsa onurlu bır adam gıbı ıstıfa etsınler o zaman

Dediklerine katılıyorum ama Busquets bu durumda örnek olarak vermen
biraz talihsiz olmuş. Adam 581 maçta 15g 37a yapmış (zaten çok g çok a ile ön planda çıkan biri değil).
rdas ben bunu yazmanı talihsiz buldum :D dalga geçtim orda, gol atamayan, hucum da 0 olan takımımızda rolü gereği ileri çıkmayan lemina'nin gol-asist bakımından elestirilmesi saçma geldi

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kardesım bu mantıkla burda kımse elestırılemez o zaman klübün ıcınde neler döndugunu kımse net bılmıyor

scout transferı adı altında gelenlerın bır tanesının bıle varlık gösterememesı (alt yas grubundan bahsedıyorum) scout ekıbını elestırmek adına yeterlı bır sebeptır benım ıcın he a takıma önerdıklerı adamların hıcbırısı alınmıyor ve kaale alınmadıklarını dusunuyorlarsa onurlu bır adam gıbı ıstıfa etsınler o zaman
Birkaç tane Afrika'lı siyahi denendi sadece. Onların da menajer önerisi olduğu bariz zaten. Senin söylediğin gibi alt yapıya oyuncu aldırıp da hiçbirinden bir şey olmaması gibi bir durum yok yani. Scout ekibine lojistik olarak destek sağlandığı bile muallak zaten. Oyuncuların hiçbirini canlı izleyebiliyorlar mı, onu bile sanmıyorum. Hal böyleyken, X bir takımın alt yapısından nasıl oyuncu önerebilirler sence?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri