Murat Durmaz
Hocaların Hocası
Merkeze 2 yabancı alınırsa şükretmek lazım 3 taneye ihtimal vermiyorum belki gurbetçi falan gelirBak sekidika ozornwafor haric 12 oluyor.
Babel giderse yerine
Belhanda giderse yerine oyuncu zaten alinmak zorunda. Bu olaylarin disinda zaten 3 tane ortasaha gerekiyor
Tamam işte, ben de diyorum ki scout ekibinin oyuncu keşf etmediklerini ve önermediklerini nerden biliyorsun?fılız transfer ne demek acaba anladın mı ne demek ıstedıgımı
alt yapıya menajerlerın önerdıgı afrıkalıları getırıp 3 ıdmana cıkarıp gönderdıler u18 yaslarında transfer edılen yabancı uyrukluların hangısının adını duyuyorsun suan
ben ne dıyorum sen ne dıyorsun ftnın zaten genc yetenek alıp oynatacagına ınancım yok ben onun olmadıgı dönemlerde gelenlerı de kastedıyorum
Aynen, tam olarak öyle oluyor.Daha önce yüklenmiş sayfalar, başka sayfaya bakıp geri dönünce, yeniden mi yükleniyor ?
GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Sizin matematiginiz mi yok yoksa turkce mi anlamiyorsunuz linnes yabanci digerleri turk. sag bekte yabanci olarak 1 numara omarSener ve Emre Tasdemir varken Linnes satilsin diyenlere ozel bir klinikte acil check-up yaptirmalarini tavsiye ediyorum.
Bak sekidika ozornwafor haric 12 oluyor.
Babel giderse yerine
Belhanda giderse yerine oyuncu zaten alinmak zorunda. Bu olaylarin disinda zaten 3 tane ortasaha gerekiyor
Edit: ilk 11 full yabanci +1 stoper yedegi( donk) +1 santrafor yedegi( Diagne) +1 orta saha yedegi.
Yedek yabanci bek alamazsin
anında versinler@galapostt: Detaylı bilgiye sahip değilim fakat
Ali Yavuz ve Yunus Akgün için 3`er Milyon Euroluk teklif gelmiş..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@galapostt: Detaylı bilgiye sahip değilim fakat
Gecen sene niye linnes kadro disi kaldi?olması gereken 14 değil mi zaten ozan ve sekidika kiralanır 12 kaldı
bence scout olmazsa 2 orta saha + belki 1 kanat gelecek + belki 1 tane de orta saha scout en fazla 3 gelir
12 + 3 en fazla 15 oluruz , Babel Belhanda birinden çıkabiliriz.
Linnes'i 2M'a bile satamaz bu yönetim. Adamlar kimseyi satamıyor. Normalde herhangi bir Avrupa takımında alabileceğinden abartısız bir şekilde 3 katı daha fazla maaş alan adamı hayatta satamazlar. Ki oyuncu satışı konusunda yerden yere vuruyorum onları ama Linnes özelinde bir şey diyemem. Dursun'un bok yemesi. Hadi es kaza sattılar diyelim. Yönetimin çapını düşünürsek, 2M'a bonservisli bir oyuncu ile Linnes'in yerini doldurabilme ihtimalleri nedir sence?
Linnes vasat bir herif ve hak ettiğinden çok daha fazlasını kazanıyor. Burası okay. Ama Ömer'in/Emre T.'nin sol bek oynaması veya Şener'in sağ bek oynaması ile kıyaslarsak Alex Sandro / Bellerin filan kalır bunların yanında.
Süleyman Luş as solbek olurLinnes bu sene kalır seneye sözleşmesi biter ayrılır doğru olan da öyle olması. 50 küsür maç oynanacak sağ ve sol bekin ilk yedeği adam en azından belirli bir standardı var Şener ve Emre Taşdemir yahut Ömerin sol bek oynamasından iyidir
Maasina %50 zam yaptirip sezon baslarken tribune gonderen sayin Fatih Hocamizin senden benden daha Galatasaray’li oldugu iddia ediliyor.Linnes 2021 yilinda cocugu icin ülkesine dönmeyi istemiyormuydu? O adami zor satariz. Bir de maasi acayip yüksek.
Ah şu senin Linnes takıntın...Linnesin yeri var mı da doldurmamız gerekir.
Ortalama anadolu takımların beki de aşağı yukarı aynı performansı verır ama 1.4m avro kazanmadan verir
Tabi Taşdemir gibi örnekler de var.
sol bekte bazen iş yapıyor ama sağ bekte fazia.
Ali Yavuzu satan hain oglu haindir@galapostt: Detaylı bilgiye sahip değilim fakat
aynen kardeşim günaydınSüleyman Luş as solbek olur