GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 311

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
639,5K
Sayfa
311/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EgGgpKuWsAA1yqo
Vay anasini yav. Sahane bi gorsel solen

Onyekuru oyundan alındı. 😆🤷🏻‍♂️

Daha önce de yazmıştım: Onyekuru’yu, Onyekuru yapan Fatih TERIM’dir. Onyekuru kazandığı parayı bile Fatih hocaya borçludur, daha sonra da Galatasaray taraftarına.

Onyekuru’ya kimse Galatasaray kadar sabır göstermez. Kimse Fatih hoca kadar desteklemez.

al adam oyundan alındı dakik 45.
Demekki o tipte oyuncu alsak kendi oyuncumuzu gelistiricez. Enayimiyiz hep baskalarinin adamlarini gelistiriyoruz?

Onyekuru ile takımın da taraftarın da kimyası tuttu.Devre arası kampa katılacaktı hastalığı çıktı.Döndükten sonra fazla skor katkısı yapmadı ama hücum da hep vardı.Şuan gelsin forum içi forum dışı fark etmeden taraftarın çoğunluğu ister..
Ben istemem. Adam ikinci geldiğinde resmen şeyine takmadı bizi. Zaten pandemi döneminde gitmesinde bence Onyekuru'nun bir isteği var. Onyekuru kulübe haber uçurdu kesin "Beni alın buradan" diye. Vücut dilinden de bizimle ilk geldiği yıldaki gibi bir bağı olmadığı belliydi ki o zaman bile pek beğenmezdim ben Onyekuru'yu. İkinci yarı kendine geldi biraz ama yine de çok içime sinmemişti Onyekuru. Daha sonra gelince en azından hızıyla takıma etki eder diye düşündüm ve hızlandırdı takımı doğru. Ama bitiricilik özelliğini tamamen kaybetmiş bir adamla karşı karşıya kaldık geçen dönem. Resmen ayağını evde unutmuş bir futbolcu vardı karşımızda.

Bunun üstüne pandemi döneminde kaçarcasına gitmesi(dediğim gibi kimse bana Monaco istedi diye geri döndüğüne inandıramaz) ile benim gözümde aşırı düştü. Sonra yaptığı "Artık buradayım ve buradan ayrılmayacağım" minvalinde açıklamaları da onun da bir kez daha Türkiye'ye geldiğine pişman olduğunu gösteriyor kesinlikle. Adam bir daha Galatasaray'a gelmek istemiyor.

Onyekuru oyundan alındı. 😆🤷🏻‍♂️

Daha önce de yazmıştım: Onyekuru’yu, Onyekuru yapan Fatih TERIM’dir. Onyekuru kazandığı parayı bile Fatih hocaya borçludur, daha sonra da Galatasaray taraftarına.

Onyekuru’ya kimse Galatasaray kadar sabır göstermez. Kimse Fatih hoca kadar desteklemez.

al adam oyundan alındı dakik 45.
Bu sefer kiralamazlar da öuhtemelen en az zararla elden çıkarmaya bakacaklar satışla

Reis bu seneye kadar dediğin şey baya doğruydu. Ama millet kendini kandırmayı daha çok seviyo heralde Sneijder falan mevzularindan. Belhandanın 8, 8.5 olduğunu kabul edemiyolardi simdi hepsi 8.5 istiyo. Yanliz bu sene bence mucadehele namına hiç bisey kalmadı Beloda. Gitmesi hem onun hem bizim hayrımıza. Fegh de gitmeli 3 senede iyi oynadığı tek dönem 2019 mart ile mayıs arası

Ya evet bu sezon gerçekten Belhanda baya kötüydü ama zaten çok değişik bir sezon oldu. Onun için bu sezonu ne kadar ve nasıl değerlendirmek lazım bilemiyorum. 10 numara bu saaten sonra olmaz gibi geliyor. Ama Sosa tarzı daha çok geriden oynarsa ben halen ümitliyim. Yani en azından Feghouliden fazla.

İyi bir teklif gelse tabi satabiliriz. Satmalıyızda da hatta belki. İkisi için de geçerli. Ama Feghouli ve Belhanda için gemileri yakmaya bence gerek yok. Bu maaşı hak etmiyor olabilirler ama iyi takımda iş yaparlar gibi düşünüyorum. Belhandanın önüne veya yanına kesinlikle ama Skorer birisi lazım. Bunlar Mensah veya Mert Hakan olabilirdi. İkisini de kaçırdık yapacak bir şey yok. O tarz bir oyuncu ama gelmeli bence.

Şimdi kiralayıp seneye opsiyon koymak lazım. Vazgeçmişlerdir artık onyeden diye tahmin ediyorım. Oynatıp parlatıp 3e 5e satarız, piyasası olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri