Eyvallah renktaş.Tezkereni hayırlısıyla alır gelirsin inşallah renktaş..
Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eyvallah renktaş.Tezkereni hayırlısıyla alır gelirsin inşallah renktaş..
Vay anasini yav. Sahane bi gorsel solen
Demekki o tipte oyuncu alsak kendi oyuncumuzu gelistiricez. Enayimiyiz hep baskalarinin adamlarini gelistiriyoruz?Onyekuru oyundan alındı.
Daha önce de yazmıştım: Onyekuru’yu, Onyekuru yapan Fatih TERIM’dir. Onyekuru kazandığı parayı bile Fatih hocaya borçludur, daha sonra da Galatasaray taraftarına.
Onyekuru’ya kimse Galatasaray kadar sabır göstermez. Kimse Fatih hoca kadar desteklemez.
al adam oyundan alındı dakik 45.
Ben istemem. Adam ikinci geldiğinde resmen şeyine takmadı bizi. Zaten pandemi döneminde gitmesinde bence Onyekuru'nun bir isteği var. Onyekuru kulübe haber uçurdu kesin "Beni alın buradan" diye. Vücut dilinden de bizimle ilk geldiği yıldaki gibi bir bağı olmadığı belliydi ki o zaman bile pek beğenmezdim ben Onyekuru'yu. İkinci yarı kendine geldi biraz ama yine de çok içime sinmemişti Onyekuru. Daha sonra gelince en azından hızıyla takıma etki eder diye düşündüm ve hızlandırdı takımı doğru. Ama bitiricilik özelliğini tamamen kaybetmiş bir adamla karşı karşıya kaldık geçen dönem. Resmen ayağını evde unutmuş bir futbolcu vardı karşımızda.Onyekuru ile takımın da taraftarın da kimyası tuttu.Devre arası kampa katılacaktı hastalığı çıktı.Döndükten sonra fazla skor katkısı yapmadı ama hücum da hep vardı.Şuan gelsin forum içi forum dışı fark etmeden taraftarın çoğunluğu ister..
Biz alalım 4M ise. En azından şut atar, skor yapar.Alanyaspor, Bakasetas'ın bonservis bedelini 4 milyon Euro olarak belirledi.
Bu sefer kiralamazlar da öuhtemelen en az zararla elden çıkarmaya bakacaklar satışlaOnyekuru oyundan alındı.
Daha önce de yazmıştım: Onyekuru’yu, Onyekuru yapan Fatih TERIM’dir. Onyekuru kazandığı parayı bile Fatih hocaya borçludur, daha sonra da Galatasaray taraftarına.
Onyekuru’ya kimse Galatasaray kadar sabır göstermez. Kimse Fatih hoca kadar desteklemez.
al adam oyundan alındı dakik 45.
Reis bu seneye kadar dediğin şey baya doğruydu. Ama millet kendini kandırmayı daha çok seviyo heralde Sneijder falan mevzularindan. Belhandanın 8, 8.5 olduğunu kabul edemiyolardi simdi hepsi 8.5 istiyo. Yanliz bu sene bence mucadehele namına hiç bisey kalmadı Beloda. Gitmesi hem onun hem bizim hayrımıza. Fegh de gitmeli 3 senede iyi oynadığı tek dönem 2019 mart ile mayıs arası
Para yok, Akbaba varken gerek de yok.@Keramettin TANRIVERDİ Abi 4M'a Bakasetas ister misin.![]()