Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.517
- 73.498
- 5.188
Biz genelde futbolcuyla anlaşmayı seviyoz kulüple ilgilenmiyo bizimkilerOyuncu anlaşmışız da ya kulübü.? Dalga mı geçiyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz genelde futbolcuyla anlaşmayı seviyoz kulüple ilgilenmiyo bizimkilerOyuncu anlaşmışız da ya kulübü.? Dalga mı geçiyorlar.
Kulübün henüz anlaşmadan haberi yoktur bence.Oyuncu anlaşmışız da ya kulübü.? Dalga mı geçiyorlar.
fblımısın kardesım ne uzattınAbi uymayin su kuduz gibi kufur eden kesimlere her 2 takiminda.Yakismiyor bence.
Nwakaeme'yi nasıl alacaklarmış ?Godin and nwakaeme zu fb
Keşke olsaGalatasaray, Keita Balde için Monaco'ya 1 milyon euro kiralama bedeli ve şampiyonluk halinde 500 bin euro bonus teklif etti. Radamel Falcao bu transferde kilit rol oynuyor. (AfricanFootball)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uzafblımısın kardesım ne uzattın
neyse ıyı forumlar
Fortuna sittarda 6 mye alıp ordan kiraNwakaeme'yi nasıl alacaklarmış ?
Yayını geri sarıp baktım da kaynak belli değil, birden son dakika girmişler. Ilgaz abi sadece yorumlamış anladığım kadarıyla.Umarım renktaş. İzlemiyordum burdan gördüm haberi. Kalu haberini de Ilgaz abi verdi sonuçlanmadı gibi ama belli olmaz tabii bu işler. Sonuçta adam duyduğunu söylüyor.
#Boss Liv Hospital'i sağlık kontrolünden geçirdi...
Bu sene biz deneyelim, seneye fbjk alır nasılsaGalatasaray, Keita Balde için Monaco'ya 1 milyon euro kiralama bedeli ve şampiyonluk halinde 500 bin euro bonus teklif etti. Radamel Falcao bu transferde kilit rol oynuyor. (AfricanFootball)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nwakaeme'yi nasıl alacaklarmış ?
sana yemin ederim hic bir oyuncu icin tüh demedim. sadece mhy yerli diye, ve sosa (o da 36 yasinda artik). cok sacma bir kadro planlamasi yapiyorlar.Güya transfer bombaları patlatıyolar ya buraya bizle dalga geçmeye gelmişler misafir olarak bakıyolardır aldıkları topçular da kpaşanın güya bedelsiz verdiği thiam bizim eskimiz genoanın çöpü sinan paraya koşan ts ve bjknin eskileri caner gökhan sosa novak gündemlerindeki isimler de sakat perotti kolombiyada 5 gol atamayan forvet valencia şu isimleri biz alsak yönetimi istifa ettirmiştik bunlar takımın en iyi iki topçusunu satıp parayı bunlara basmaya çalışıyo bi de keyifleri yerinde garip bi şekilde mutlu olmaya hasret kalmışlar izleyin izleyin bize birkaç hafta daha orta saha gelmez burda biraz eğlenirsiniz 25. Hafta da başakşehire yatalım ki Gs şampiyon olmasın moduna geçersiniz.
Bu limit mevzusu yalnız soğudu. Bir şey olacağı yok, limite uyan takımlar enayilikleriyle kalacakfb godini istiyormus xd . limit olayinin harbiden boku cikti