Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.100
- 21.186
- 1.568
usta belhanda indirime gitmis 2 m eurodan 2 sene uzatiyomus sozlesmeyiJakup Moder ile anlasilmis
neler hissediyosun????
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
usta belhanda indirime gitmis 2 m eurodan 2 sene uzatiyomus sozlesmeyiJakup Moder ile anlasilmis
usta belhanda indirime gitmis 2 m eurodan 2 sene uzatiyomus sozlesmeyi
neler hissediyosun????
Bizde olamaz.Emre Kılınç 10 numara da faydalı olurmu
4-3-3 de sol ic?Bizde olamaz.
Belki gelisim gosterirse orada yapabilir, yani sen Omer Bayram'in yerine diyorsun anladigim kadariyla ama o tempoya kavusabilir mi soru isareti. Aslinda tipik kanat oyuncusu olarak suan en faydali oyle olur.4-3-3 de sol ic?
ffp olmasa bizim de takmamamiz gerek seneyeBu limit mevzusu yalnız soğudu. Bir şey olacağı yok, limite uyan takımlar enayilikleriyle kalacak
adam kenarda cok iyi zaten napcan ice cekip usta4-3-3 de sol ic?
doucoure vardi (zu everton)Hic polonyali haric baska orta saha ismi geciyormu duyumculards veya basinda?
Fb yol açıyo bi nevi diğer takımlaraffp olmasa bizim de takmamamiz gerek seneye
Mhy son dönemde fb haberleri çıktıktan sonra çok dağıldı ve bence fbde yedek kalacak ozan gustavo sosa 3lüsü yaparlar gustavo giderse ozan sosa mhy çok yumuşak kalır ben bir tek caneri isterdim o da yerli sol bek alternatifimiz yok ve cidden iyi orta kesen birisi diagneye çok attırırdı ama vah etmedim biz daha sessiz ve derinden ilerledik omar bence çok kaliteli transfer defans bloğu tamam forvet tamam bir kanat alınabilir lemina moder +1 orta saha da alınırsa açık ara en iyi kadro bizde nicelik değil nitelik önemlisana yemin ederim hic bir oyuncu icin tüh demedim. sadece mhy yerli diye, ve sosa (o da 36 yasinda artik). cok sacma bir kadro planlamasi yapiyorlar.
Sosa ya YILLIK 3 verecekler mesela
adamın anasına küfür edilmesi bencede yanlış ama bunlar değilmiydi senide seni sevenide sevmiyorum diyenler.O pankrtı asanların anası bacısı kardeşlerinden hiç mi Galatasaraylı yokAbi bosver onu bunu.Adami foruma alan admin.Sikintin varsa adminle coz ne diye annesine durduk yere kufur ediyorsun.Hoc mi sevdiginiz saydiginiz fenerli esiniz dostunuz akrabaniz yok?Sen hepsinin annesine kufur ediyorsun farkinda misin?
Ortasaha yok?adam kenarda cok iyi zaten napcan ice cekip usta![]()