Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
usta belhanda indirime gitmis 2 m eurodan 2 sene uzatiyomus sozlesmeyi
neler hissediyosun????

IMG_2787.webp

Hic polonyali haric baska orta saha ismi geciyormu duyumculards veya basinda?

sana yemin ederim hic bir oyuncu icin tüh demedim. sadece mhy yerli diye, ve sosa (o da 36 yasinda artik). cok sacma bir kadro planlamasi yapiyorlar.

Sosa ya YILLIK 3 verecekler mesela
Mhy son dönemde fb haberleri çıktıktan sonra çok dağıldı ve bence fbde yedek kalacak ozan gustavo sosa 3lüsü yaparlar gustavo giderse ozan sosa mhy çok yumuşak kalır ben bir tek caneri isterdim o da yerli sol bek alternatifimiz yok ve cidden iyi orta kesen birisi diagneye çok attırırdı ama vah etmedim biz daha sessiz ve derinden ilerledik omar bence çok kaliteli transfer defans bloğu tamam forvet tamam bir kanat alınabilir lemina moder +1 orta saha da alınırsa açık ara en iyi kadro bizde nicelik değil nitelik önemli

Moder gelmek uzereymis, Darida geliyormuş, B.Keita yoldaymis...
Hep mis li gelecek zaman bana Simdiki Zaman ile yazılan transfer haberi lazim...

Abi bosver onu bunu.Adami foruma alan admin.Sikintin varsa adminle coz ne diye annesine durduk yere kufur ediyorsun.Hoc mi sevdiginiz saydiginiz fenerli esiniz dostunuz akrabaniz yok?Sen hepsinin annesine kufur ediyorsun farkinda misin?
adamın anasına küfür edilmesi bencede yanlış ama bunlar değilmiydi senide seni sevenide sevmiyorum diyenler.O pankrtı asanların anası bacısı kardeşlerinden hiç mi Galatasaraylı yok

Haydi yönetim ne yapıyorsun??? Takım zaten yürüyerek oynuyordu siz bari hızlanın ulan!! Kampa sokamadığımız oyuncu olmuyor abi işte sürekli sakatlanıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt