GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 320

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
639,4K
Sayfa
320/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu nasıl ölçüyoruz mesela u19 toprak sahadaki oynadıkları maçlarla mı
Yoksa ziraatte emre taşdemir selçuk abileriyle birlikte aldıkları 15dklık maçlarla mı?
Ha şimdi karşı olarak diyebilirsin sen bu maçlarda mı ölçtün yeteneklerini, ben genel olarak milli maçlardan sonra yorum yapıyorum
Her bir topçuyu yetiştirmek korkunc maliyet ışık göremiyorsan gönder gitsin 20sine kadar bekletip sonra yolluyoruz.
Son 10 senede GS alt yapısından yetişip süper ligde forma giymiş (1 sezonluğuna bile olsa kabulüm) oyuncuların sayısıyla olabilir mi acaba?
Ben üşenmedim, baktım. Bu sene bu sayı 7 filandı. 3'ü yedek kaleciydi sanırsam.
Alt yapı ile alakalı parağraflarca şey yazılabilir. Ama kesin olan bir şey var: Bazıları alt yapıyı fazla gözünde büyütüyor.

CİMBOM AJANS ..... yes sir
1598189180708.webp

Son 10 senede GS alt yapısından yetişip süper ligde forma giymiş (1 sezonluğuna bile olsa kabulüm) oyuncuların sayısıyla olabilir mi acaba?
Ben üşenmedim, baktım. Bu sene bu sayı 7 filandı. 3'ü yedek kaleciydi sanırsam.
Alt yapı ile alakalı parağraflarca şey yazılabilir. Ama kesin olan bir şey var: Bazıları lt yapıyı fazla gözünde büyütüyor.

üstat o konuda haklısında terimle başlayan yapılanmadan alınan tek meyve ozan kabak olmamalıydı benim derdim bu
paramız yok borç batağındayız bugun olmasa da yarın terimle yada terimsiz o altyapıdaki oyunculara muhtacız
başka kurtuluş yok

Scout Transferi diyorlar :
Oscar Cabezas

Ulan bizi aptal yerine mi koyuyorlar bu ne bicim Futbolcu.
07.2019‘da son macini yapmis, adam 1 senedir bosta!
Zaten 1 sene sakat olan adamdan hayir gelmes, madem cok istiyorlardi simdi niye kimse ilgilenmiyor, yalan dolan...

Delirtmeyin lan adami, alacaksaniz alin Albert Elis i.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri