3-5-2 ye döner miyiz sizce ?
4-4-2 bence.
diagne-falcao
kılınç-feghouli
transf-transfer
arka dörtlü zaten belli.
feghouli üst seviye katkı verirse bir tek kılınç yerine çok süratli biri düşünülebilir kadroda.
3-5-2 ye döner miyiz sizce ?
Hadi bunu da açıkla @Hayri Cund reis
Bonservisi elinde ya ondan dedim herif bi sene oynamamış ama ondan önce bi sene kolombiyada bi sene de arjantinde en üst ligde oynamış bence potansiyelli bir oyuncuSekidika 250, Ozornwafor 150 bin alıyor renktaş.![]()
Saplanti oldu olm bu durum sende hea.Marcao iyi kanka. FT kötü
Son 10 senede GS alt yapısından yetişip süper ligde forma giymiş (1 sezonluğuna bile olsa kabulüm) oyuncuların sayısıyla olabilir mi acaba?Bunu nasıl ölçüyoruz mesela u19 toprak sahadaki oynadıkları maçlarla mı
Yoksa ziraatte emre taşdemir selçuk abileriyle birlikte aldıkları 15dklık maçlarla mı?
Ha şimdi karşı olarak diyebilirsin sen bu maçlarda mı ölçtün yeteneklerini, ben genel olarak milli maçlardan sonra yorum yapıyorum
Her bir topçuyu yetiştirmek korkunc maliyet ışık göremiyorsan gönder gitsin 20sine kadar bekletip sonra yolluyoruz.
açıklamağa gerek yok görüyorsunuz Ahmet DENİZCİ üstadı.
forumdan küsüp gittiğinden beri dünyanın dengeleri sarsıldı üstat haksız mıyım
Kral Cabezas'i 1 hafta once yazmis. Kaybettigi savas yok...
Yeni trend :
söylerim ama kulübümüz zarar.....
Luyindama yokken eksikleri gorundu bir de ara dq sakatlanmaya basladi. Iyi para ediyorken satmak mantıklımarcao’yu nasıl böyle kolay gözden çıkarıyorsunuz aklım almıyor.
Son 10 senede GS alt yapısından yetişip süper ligde forma giymiş (1 sezonluğuna bile olsa kabulüm) oyuncuların sayısıyla olabilir mi acaba?
Ben üşenmedim, baktım. Bu sene bu sayı 7 filandı. 3'ü yedek kaleciydi sanırsam.
Alt yapı ile alakalı parağraflarca şey yazılabilir. Ama kesin olan bir şey var: Bazıları lt yapıyı fazla gözünde büyütüyor.
hangi durum? Kızıllar mı?Saplanti oldu olm bu durum sende hea.
Kral Cabezas'i 1 hafta once yazmis. Kaybettigi savas yok...