Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_9197.webp
şampiyon Bayern :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre, Ogulcan, MHY falan iyi degil sisirme hepsi. Bizi Avrupa, lig, kupada tasiyacak topcular degil. Pasaportu var gelsin iste... En azindan tek basina degil. Selcuk'un yaninda Melo olmasaydi gorurdum.

Kupada taşıyacak topcu, lig de taşıyabilecek topçular

Avrupa için farklı topçular lazım doğru ama mevcut şartlarda böyle topcu bulmak ve makul fiyata almak kolay değil

sol ayaklı stoper. gördüğüm kadarıyla geriden oyun da kuruyor. ayrıca hamlesi de var.

Marcaoya teklif mi var

Reis adamın kariyerinde adam akıllı maçı yok. 32 maç yapmış transfermarkta göre.24 yaşında ortalama bir oyuncunun 150 maçı olur rahat.

Emre, Ogulcan, MHY falan iyi degil sisirme hepsi. Bizi Avrupa, lig, kupada tasiyacak topcular degil. Pasaportu var gelsin iste... En azindan tek basina degil. Selcuk'un yaninda Melo olmasaydi gorurdum.
Bu mantıkla bakılmamalı. O zaman Selçuk olmasaydı Melo da bir şey yapamazdı. O ikiliyi aynı anda bulmakta olay zaten. Cenk'e de neler neler denildi zamanında mesela ama adam Beşiktaş'ı Avrupa'da bir yerlere taşıdı. Her Türk futbolcuyu görmeden etmeden küçümsemek yabancı hayranlığından başka bir şey değil. Yanlış bir düşünce bence. Senin özelinde konuşmuyorum sadece. Çoğu insan atıyorum Çağlar'ı beğenmiyordu 2-3 yıl önce. Şimdi adam kendine hayran bıraktı adada.

Tek başına değil demişsin yukarıda. Zaten futbol takım oyunu 2 kişiyle oynanmıyor ki. 11 kişi içinde Emre Kılınç gayet de Garry'den çok daha iyi.

Iyi halmi kalmış renktas 20 sene ffp olsa borç bitmez
4 senelik cezanın 2'sinde UEFA'nın verdiği kısıtlamaya uyduk. 3. senede de uyarsak FFP kalkacak deniyor işte. Olay borcu bitirmek değil. Kısıtlamalara uymak.

Neymar'in mac sonunda aglamasina icim ciz etti lakin

-Her sene kardesinin dogum gunu icin bir yalan bulup maca cikmayan, mac secen Neymar degil

-Her sene 50 maca cikip ayni performansi sergileyen Lewandowski kazandi

-Katar sermayesini har vurup harman savuran, futbolun paradan ibaret oldugunu sanan Psg degil

-Herseyi kendi ozsermayesi ile yapan,kulup gelenegi ve kulturu olan Bayern Munih kazandi

Macin en guzel tarafi bu oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt