- 23 Temmuz 2011
- 75.741
- 50.640
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre, Ogulcan, MHY falan iyi degil sisirme hepsi. Bizi Avrupa, lig, kupada tasiyacak topcular degil. Pasaportu var gelsin iste... En azindan tek basina degil. Selcuk'un yaninda Melo olmasaydi gorurdum.
Seneye çökmek lazımVay anasını. Bizdeki şansa bak! Böyle işin taaa ortasına edeyim.
Emre Kilinc Garry Rodriges'den iyi mi ya?Kupada taşıyacak topcu, lig de taşıyabilecek topçular
Avrupa için farklı topçular lazım doğru ama mevcut şartlarda böyle topcu bulmak ve makul fiyata almak kolay değil
Herif 3.5 milyon alıyor. Yüzde 50 indirim istemişler. Böyle bir teklifi kabul etmesi için mal olması gerekir. Bana biri böyle bir teklifle gelse, indirim yapacağım varsa da yapmam valla.Bjkde kimse indirime gitmemiş
Vidada bu maasi birakmam demis
Başkanlari acıkladi.
Emre Kilinc Garry Rodriges'den iyi mi ya?
Insallah ben yanilirim super oynarlar.
sol ayaklı stoper. gördüğüm kadarıyla geriden oyun da kuruyor. ayrıca hamlesi de var.Bu herif 24 yaşında ve 1 senedir boşta.Değil bize anadolu kuluplerine bile transfer olamaz.
+14 milyon TL gibi bir alacağı varmis.Herif 3.5 milyon alıyor. Yüzde 50 indirim istemişler. Böyle bir teklifi kabul etmesi için mal olması gerekir. Bana biri böyle bir teklifle gelse, indirim yapacağım varsa da yapmam valla.
sol ayaklı stoper. gördüğüm kadarıyla geriden oyun da kuruyor. ayrıca hamlesi de var.
Marcaoya teklif mi var
Alex Telles, Porto'da kalacağını açıkladı. (O Jogo)
Bu mantıkla bakılmamalı. O zaman Selçuk olmasaydı Melo da bir şey yapamazdı. O ikiliyi aynı anda bulmakta olay zaten. Cenk'e de neler neler denildi zamanında mesela ama adam Beşiktaş'ı Avrupa'da bir yerlere taşıdı. Her Türk futbolcuyu görmeden etmeden küçümsemek yabancı hayranlığından başka bir şey değil. Yanlış bir düşünce bence. Senin özelinde konuşmuyorum sadece. Çoğu insan atıyorum Çağlar'ı beğenmiyordu 2-3 yıl önce. Şimdi adam kendine hayran bıraktı adada.Emre, Ogulcan, MHY falan iyi degil sisirme hepsi. Bizi Avrupa, lig, kupada tasiyacak topcular degil. Pasaportu var gelsin iste... En azindan tek basina degil. Selcuk'un yaninda Melo olmasaydi gorurdum.
4 senelik cezanın 2'sinde UEFA'nın verdiği kısıtlamaya uyduk. 3. senede de uyarsak FFP kalkacak deniyor işte. Olay borcu bitirmek değil. Kısıtlamalara uymak.Iyi halmi kalmış renktas 20 sene ffp olsa borç bitmez
bilemem artık reyz. videodan gördüğüm adam kötü değil ama.Reis adamın kariyerinde adam akıllı maçı yok. 32 maç yapmış transfermarkta göre.24 yaşında ortalama bir oyuncunun 150 maçı olur rahat.
Bu adamın adı neydiReis adamın kariyerinde adam akıllı maçı yok. 32 maç yapmış transfermarkta göre.24 yaşında ortalama bir oyuncunun 150 maçı olur rahat.
bilemem artık reyz. videodan gördüğüm adam kötü değil ama.
niye oynamamış 1 yıl sakatlık mı var