Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PSG ile City 1 milyar harcıyor.

Biri finale forvetsiz çıkıyor diğeri her zaman sıçtığı 3lü stoperle falan çıkıyor.

Başka yerde böyle dangalakça hareketler yapamazlar, yaparlarsa basarlar tekmeyi.
Admin Bayern her ne kadar dominant bir futbol oynasada ilk yari hersey Psg nin istedigi gibi gitti bence.Neymar False 9 gorevini gayet iyi yapti ilk yari.Butun gecis oyunlarinin icinde Neymar vardi ilk yari ve 2-3 tane pozisyon harcadilar.

Yeni sezon takımda 6 numara kim olacak renkdaslar en yakın aday kim çok merak ediyorum son zamanlarda da pek takip edemedim ...

Admin Bayern her ne kadar dominant bir futbol oynasada ilk yari hersey Psg nin istedigi gibi gitti bence.Neymar False 9 gorevini gayet iyi yapti ilk yari.Butun gecis oyunlarinin icinde Neymar vardi ilk yari ve 2-3 tane pozisyon harcadilar.
500 milyon euroluk hücum hattı o kadar da yapsın yav

Akan maçtaki değişikliklerin hepsi PSGyi geriye götürdü, B planı hiç işlemedi.

Yeni sezon takımda 6 numara kim olacak renkdaslar en yakın aday kim çok merak ediyorum son zamanlarda da pek takip edemedim ...
abdurrahim-albayrak-transferi-biz-de-merak-ediyoruz_02.jpg

Serdar Sarıdağ asporda nokta atışı yaptı : Türkiyede yetenekli oyuncuların önü kesiliyor...!!!

Neymarin sahte göz yaslarina bakin mac boyunca ciddiyetsizlik maglup durumda iken bile hali sahada oynar gibi haraketler sonra gelmis utanmadan göz yasi döküyo

500 milyon euroluk hücum hattı o kadar da yapsın yav

Akan maçtaki değişikliklerin hepsi PSGyi geriye götürdü, B planı hiç işlemedi.
Demek istedigim Psgnin oynadigi futbol dogaclama degildi bence.Kurgulanmis bir tuzak hazirladilar Bayerne.Ama oyuncu degisiklikleri rezaletti o ayri.

Tuchel gibi bir hocayı getirmeyiz öyle bir yatırıma bence çünkü salak herif Motingi oyuna aldı Icardi dururken.
Reis kararları sen vermiyorsun götünü parayla temizleyen Araplar veriyor satılınca. Kulüp satılsa ne lise kalır ne kongre.

O herifler yatırımı olur da keserse Anadolu takımına dönersin Milan gibi.

Mehmet Özcan ne oldu bir ara bize geliyordu . Verin kullanmayacak iseniz ozornaforu yunus akgunu kiralık hem futbolcuların tecrübe kazanır hem de bir bölgede eksiğin belki tamamlanır .ikincisi berat vardı Gençlerbirliğinde kirala sekidika şener ahmet Çalık Jimmy emre tasemiri maaşlarının yarısını da sen ver al beratı bu kadar zor mu transfer yapmak ulan bizden oyuncu almak için yalvarmasi lazım Anadolu kulüplerinin .biz neden transfer yapamıyoruz

Reis kararları sen vermiyorsun götünü parayla temizleyen Araplar veriyor satılınca. Kulüp satılsa ne lise kalır ne kongre.

O herifler yatırımı olur da keserse Anadolu takımına dönersin Milan gibi.

Sahiplik sakat.Sonuçta alan adam kar yaptığı surece kupa kazanmasını umursamaz.Bir bakarsın 10 sene kupa yok ama kar ediyor kulup.Sonuçta onun malı oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt