- 1 Ağustos 2014
- 63.989
- 75.281
- 4.338
Esas gündemimize dönelim şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu su Moderde ne goruyorsunuz, bi cacik olmaz ondan. Coulibaly daha iyi benceLerma moder nasıl sizce
Admin Bayern her ne kadar dominant bir futbol oynasada ilk yari hersey Psg nin istedigi gibi gitti bence.Neymar False 9 gorevini gayet iyi yapti ilk yari.Butun gecis oyunlarinin icinde Neymar vardi ilk yari ve 2-3 tane pozisyon harcadilar.PSG ile City 1 milyar harcıyor.
Biri finale forvetsiz çıkıyor diğeri her zaman sıçtığı 3lü stoperle falan çıkıyor.
Başka yerde böyle dangalakça hareketler yapamazlar, yaparlarsa basarlar tekmeyi.

500 milyon euroluk hücum hattı o kadar da yapsın yavAdmin Bayern her ne kadar dominant bir futbol oynasada ilk yari hersey Psg nin istedigi gibi gitti bence.Neymar False 9 gorevini gayet iyi yapti ilk yari.Butun gecis oyunlarinin icinde Neymar vardi ilk yari ve 2-3 tane pozisyon harcadilar.
Lemina ve Coulibaly denilen çocuk olacak büyük ihtimalle.Yeni sezon takımda 6 numara kim olacak renkdaslar en yakın aday kim çok merak ediyorum son zamanlarda da pek takip edemedim ...
Yeni sezon takımda 6 numara kim olacak renkdaslar en yakın aday kim çok merak ediyorum son zamanlarda da pek takip edemedim ...
Demek istedigim Psgnin oynadigi futbol dogaclama degildi bence.Kurgulanmis bir tuzak hazirladilar Bayerne.Ama oyuncu degisiklikleri rezaletti o ayri.500 milyon euroluk hücum hattı o kadar da yapsın yav
Akan maçtaki değişikliklerin hepsi PSGyi geriye götürdü, B planı hiç işlemedi.
BJKli olmasına rağmen kaliteli 1 adam.Serdar Sarıdağ asporda nokta atışı yaptı : Türkiyede yetenekli oyuncularınönü kesiliyor...!!!
Neymarin sahte göz yaslarina bakin mac boyunca ciddiyetsizlik maglup durumda iken bile hali sahadada oynar gibi haraketler sonra gelmis utanmadan göz yasi döküyo
Serdar Sarıdağ asporda nokta atışı yaptı : Türkiyede yetenekli oyuncuların önü kesiliyor...!!!
Tuchel gibi bir hocayı getirmeyiz öyle bir yatırıma bence çünkü salak herif Motingi oyuna aldı Icardi dururken.500 milyon euroluk hücum hattı o kadar da yapsın yav
Akan maçtaki değişikliklerin hepsi PSGyi geriye götürdü, B planı hiç işlemedi.
Moting sayesinde final gördü o takimTuchel gibi bir hocayı getirmeyiz öyle bir yatırıma bence çünkü salak herif Motingi oyuna aldı Icardi dururken.
Reis kararları sen vermiyorsun götünü parayla temizleyen Araplar veriyor satılınca. Kulüp satılsa ne lise kalır ne kongre.Tuchel gibi bir hocayı getirmeyiz öyle bir yatırıma bence çünkü salak herif Motingi oyuna aldı Icardi dururken.
Reis kararları sen vermiyorsun götünü parayla temizleyen Araplar veriyor satılınca. Kulüp satılsa ne lise kalır ne kongre.
O herifler yatırımı olur da keserse Anadolu takımına dönersin Milan gibi.