- 28 Temmuz 2019
- 46.805
- 47.854
- 3.683
kaan ayhanı nasıl kaçırdık ya 2 mlyonluk çocuğu alamadık çıldırmalık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancı sınırı olsa doğruda görünen yabancı sınırı gelmeyecek o yüzden uyguna yabancı oyuncu bulunur bence mesela bu Kolombiyalı videolarda iyiydi ama 1 sene oynamamış olması soru işareti ama günümüz futbolun orta sahan kadar varsın bence o yüzden Moder ve orta sahaya bu tarz hem bizim seviyemize daha hazır hemde potansiyeli yüksek isimler için Marcao'yu feda edebilirim ben.Kaan i alsaydik keske...
Ciddi ciddi fener mandzukic kovaliyo lan.bizim forumun çoğu cop dedi adimiz ilk anildigindaAllahtan rakip takim yonetimleri bitik.Bjkde yonetim yok zaten.Ali Koc ise kisisel hirs ve ihtiraslari ile kulup yonetiyor.Koc holdigin yonetilis tarzi ile yonetseydi sikeciler 3 senelik baskanlik periyodunda hep ilk 3 yaparlardi.Trabzon ise siyasetin ittirmesi ile birseyler yapmaya calisiyor.
Ne yazik ki bizde cok kotu yonetiliyoruz ama hocam sagolsun, kendinden fedakarlik ederek birseyler yapiyor
Her paylaşımdan bisey cikara cikara kuskucu oldunuz.babelin gidecegi cok belli ama adamin verdigi cevaplara bakarsan kalici.marcao yeri dolmadan gitmez rahat olun
Gitmez henuz,adami rahat birakin sosyal medyada.yeri dolarsa gitsin zaten.umrumda değilMarcao en iyi adamimiz ya
sneijderHangi oyuncunun yerini doldurup sattik yaw.
Ciddi söylüyorum yapma kafayi yersinsneijder
gerçi satmamıstık onu
niye üstat satmamıstık ki sneijderi yanlış mı hatırlıyorumCiddi söylüyorum yapma kafayi yersin
Sneijderin yeri halen dolmadi ki. 10 no baskasinda okdr. O nu tasiyan Baris özbekden beter ciktisneijder
gerçi satmamıstık onu
Yes şefBir bilgi aldim paylasmam serbest mi?