Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan i alsaydik keske...
Yabancı sınırı olsa doğruda görünen yabancı sınırı gelmeyecek o yüzden uyguna yabancı oyuncu bulunur bence mesela bu Kolombiyalı videolarda iyiydi ama 1 sene oynamamış olması soru işareti ama günümüz futbolun orta sahan kadar varsın bence o yüzden Moder ve orta sahaya bu tarz hem bizim seviyemize daha hazır hemde potansiyeli yüksek isimler için Marcao'yu feda edebilirim ben.

Allahtan rakip takim yonetimleri bitik.Bjkde yonetim yok zaten.Ali Koc ise kisisel hirs ve ihtiraslari ile kulup yonetiyor.Koc holdigin yonetilis tarzi ile yonetseydi sikeciler 3 senelik baskanlik periyodunda hep ilk 3 yaparlardi.Trabzon ise siyasetin ittirmesi ile birseyler yapmaya calisiyor.

Ne yazik ki bizde cok kotu yonetiliyoruz ama hocam sagolsun, kendinden fedakarlik ederek birseyler yapiyor
Ciddi ciddi fener mandzukic kovaliyo lan.bizim forumun çoğu cop dedi adimiz ilk anildiginda

marcao satılırsa bu b planı işaretidir diye düşünüyorum sebep olarak ise belhanda ve sosonun satılmaması ya da oyuncuların kalmakta ısrar etmesi olabilir

Biz orta saha alalım takımı tamamlayalım hesabı yaparken , en kalite bölgemiz olan savunmayı dağıtacağız anlaşılan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt