Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılmıyorum.

100 bin euro alan adama 900 bin eurp verilmez, Ümit Milli takımda oynaması da onu iyi oyuncu yapmaz.

Dorukhanı maaş+bonservis 500 bin euroya almayan yönetimden bahsediyoruz, o da Ümit Milli oyuncusuydu.

Sadece Ümit Milli değil.

Biz aldığımız dönem Genrçlerbirliğinin kaptanı ve A milli takım oyuncusuydu. İyi araştır..

100 K alan adama 900 K verilmez konusunda teorik olarak sana katılsamda pratikte katılmam mümkün değil. Zira her kulübün bir maaş skalası vardır. şöyle örnek vereyim sen kulüp olarak yabancı stoperine 2 M € verirken Milli formayı giymiş yerli stopere bak sen kulübünde 100 K alıyormuşsun biz sana %50 zam yaptık 150 K ya oyna diyemezsin. Kendi skalana uygun bir değer biçersin. Bugün itibariyle 900K ya da yabancı stopere 2m verilmesi çok olabilir. Ama o dönemin maaş skalasında bu normaldi.

Başka bir örnek vereyim. Barcelona Levantenin İspanya milli takımı formasını giymiş X isimli stoperini alırken, sen kulübünde 250K alıyormuşsuın ben sana 350 K veriyorum demez. Kendi stoper maaşları skalasına ugun bir maaş verir. Diyelimki 350K verdi aldı adamı. X isimli topçu bi bakacak tüm stoperler en az stoper maaş 2M, direk de motive olur oynamaz zaten. Dolayısıyla teori ile pratik çok farklıdır.

Ama sen dersenki GS kulübünde o dönem maaş skalası çok yüksekti sana sonuna kadar katılırım. Ama buradada rakipler devreye girer.Örneğin FB skalayı yükseltirse sen hiç bir yerli oyuncuyu alamazsın. Devamlı transfer çalımı yersin. Taraftar baskısı ile sende yükseltmek zorunda kalırsın.
Bu muhabbet uzar gider dostum. Burada keseyim.

EgL_alxXoAkDFXU

:>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt