Hüseyin Kulaksız
Kırmızı Üye
- 26 Ocak 2019
- 1.594
- 1.856
- 1.196
Bu adamı yabancı aktörlerden birine benzetiyorum çıkaramadım şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamı yabancı aktörlerden birine benzetiyorum çıkaramadım şimdi
aspor ve salakça haberleri işte. kimse bişey demedi adama bunun için bi sebep de yok ayrıca.Marcao taraftarların gitmesi için ettiği küfürler nedeniyle üzülme emojisi atmış diyor aspor. Kim lan bu adama küfür edenler. Adamın değerinide düşürdüler.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
son 2-3 postuna baktim 1 tane kufur goremedim hep destek mesajlari.gitme kal felan. aspor bir taraflarindan trajedi uydurmasin yaMarcao taraftarların gitmesi için ettiği küfürler nedeniyle üzülme emojisi atmış diyor aspor. Kim lan bu adama küfür edenler. Adamın değerinide düşürdüler.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Moder ile Kamil milli takıma seçilmiş. Alamayız bu saatten sonra.

Oyuncu gelmek istemiyormuş Gs kim ki gideyim ben oraya diyormuş.alacağımıza gerçekten inanan var mıydı ki yaw![]()
bugün gidip mustafa yumluya talip olsak yarın hattrick yapıp milli takıma seçilir. öyle bi şanssız kulübüz.Moder ile Kamil milli takıma seçilmiş. Alamayız bu saatten sonra.
sezon başı linçlemesine şimdi mi foto attı yani. aradan aylar geçti adam performansını yükseltti ve şuan gördüğüm kadarıyla taraftarla arasında öyle bi durum yok. asporun yaptığı itneliğin zirvesiUlan bu sezon başı adamı linçlemediniz mi ne çabuk unuttunuz instagramdan takip ettiklerini falan serdiniz ulu orta
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen futbolcunu aşağılarsan medya kafasına göre harket eder burada hata taraftarda.sezon başı linçlemesine şimdi mi foto attı yani. aradan aylar geçti adam performansını yükseltti ve şuan gördüğüm kadarıyla taraftarla arasında öyle bi durum yok. asporun yaptığı itneliğin zirvesi
Kasım ayında rahmetli olmuş yanlış görmediysem, doğum günüde temmuz.. pek bağlantı göremedim.
tamam taraftarın hatası vardı da 1 sezon önceki olayla bunu bağlamak için aşırı artniyetli olmak gerekir ve asporunki bariz artniyet. ayrıca marcao ve leminanın ergence sosyal medya kullanımı da ayrı bi dert. kezban gibi tripli foto atıp millete malzeme vermenin anlamı ne, derdin neyse yaz.Sen futbolcunu aşağılarsan medya kafasına göre harket eder burada hata taraftarda.
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kullanır yahu istediği gibi bize ne adamın özelinden adamın sahadaki performansı için eleştirin.tamam taraftarın hatası vardı da 1 sezon önceki olayla bunu bağlamak için aşırı artniyetli olmak gerekir ve asporunki bariz artniyet. ayrıca marcao ve leminanın ergence sosyal medya kullanımı da ayrı bi dert. kezban gibi tripli foto atıp millete malzeme vermenin anlamı ne, derdin neyse yaz.