Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamı yabancı aktörlerden birine benzetiyorum çıkaramadım şimdi
528-nysm-df-13048_custom-d8008d7065f04ec731b577317e0bc40a21b37f1f.webp

Lemina satınalma opsiyonlu olarak bjk ile anlaşmış aspora göre. Tabiki bjk opsiyonu kullanmayacak :). Lemina bjknin aşırı ilgisinden dolayı kararını oradan yana kullanmış. Bizimkilerin artık Lemina ile ilgilenmediğini açıklaması lazım yoksa başkanları yine gol attık diye hava atacak.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kasım ayında rahmetli olmuş yanlış görmediysem, doğum günüde temmuz.. pek bağlantı göremedim.

Abisi Kasım ayının 24'ünde ölmüş

Marcao'da her ayın 24'ünde siyah beyaz foto paylaşıp anıyormuş diye okudum

Ne kadar doğru bilmiyorum ama

Son düzenleme:
Hamza Hamzaoğlu: "Gökhan Töre ayrılmak istiyor. Her oyuncumuzun kararına saygı duyuyoruz" [@trtspor]

Sen futbolcunu aşağılarsan medya kafasına göre harket eder burada hata taraftarda.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tamam taraftarın hatası vardı da 1 sezon önceki olayla bunu bağlamak için aşırı artniyetli olmak gerekir ve asporunki bariz artniyet. ayrıca marcao ve leminanın ergence sosyal medya kullanımı da ayrı bi dert. kezban gibi tripli foto atıp millete malzeme vermenin anlamı ne, derdin neyse yaz.

tamam taraftarın hatası vardı da 1 sezon önceki olayla bunu bağlamak için aşırı artniyetli olmak gerekir ve asporunki bariz artniyet. ayrıca marcao ve leminanın ergence sosyal medya kullanımı da ayrı bi dert. kezban gibi tripli foto atıp millete malzeme vermenin anlamı ne, derdin neyse yaz.
Kullanır yahu istediği gibi bize ne adamın özelinden adamın sahadaki performansı için eleştirin.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt