Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.341
- 8.242
- 1.088
Hiç iyi fikirler yok aklımda, hepsi müstehcenAbi yarın yaşgünümmüş. Hanima ne aldırayım? Işi pastayla idare etmek istiyor gibi bir his var bende.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç iyi fikirler yok aklımda, hepsi müstehcenAbi yarın yaşgünümmüş. Hanima ne aldırayım? Işi pastayla idare etmek istiyor gibi bir his var bende.
Jakup olabilir olmazsa plase KamilAbi yarın yaşgünümmüş. Hanima ne aldırayım? Işi pastayla idare etmek istiyor gibi bir his var bende.
O beyinsizler yerinde olsam bu zamana kadar alınan adamlara verilen para yerine adam gibi bir stoper alırdım. Hatta Muriqi'nin parasını da stopere verirdim
Ispanya ikinci liginden stoper.
Ne 12'si ne 22'si Ağustos bitecek Eylül'e doğru yol alıyoruz halen transfer yok orta saha yok
maalasef şu adam olmasa o koltukta 1 dk bile oturamazlar bu kadar beceriksizlik iş bilmemezlik görmedim gs tarihinin en beceriksiz yönetimi dursun özbekten bile kötüler dursun özbek fatih hocayı getirmese onu da getiremezlerdi o kadar acizlerYine basaramadik