Murat Durmaz
Hocaların Hocası
- 5 Ocak 2019
- 50.029
- 51.256
- 3.748
Fark eder.Messi-Ronaldo ayarında futbolcu olsun yine istenmez bu camiada..Para yok.Bu saatten sonra herkes olabiliriz , farketmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fark eder.Messi-Ronaldo ayarında futbolcu olsun yine istenmez bu camiada..Para yok.Bu saatten sonra herkes olabiliriz , farketmez
Ozan 11'e giderken iyi sattık dedik, adamın değeri 40 milyon euro oldu, Terim'in ısrarı boşuna değilmiş.
Sezon sonu 20 kağıda satabilsek bile bir şeyleri değiştirebilirdik.
Ahmet Selim Kul: "Fatih Terim, Fenerbahçe'den bir futbolcuyu çok istiyor. Henüz işler ciddileşmediği için isim veremiyorum."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
GayAhmet Selim Kul: "Fatih Terim, Fenerbahçe'den bir futbolcuyu çok istiyor. Henüz işler ciddileşmediği için isim veremiyorum."
@savascorlu: Yabancı sayısı 14 olan Galatasaray'da 16 ağustos da detaylı yazdığım gibi ilk açılacak yabancı kontenjanı Muslera olacak.Takımdan ayrılacak bir başka yabancı da Linnes olacak. Bu şekilde 2yeni transfer için boşluk açılacak.Transferde hareketli günler yakın
Geçenlerde Ömer Faruk Beyaz ismi çıkmıştı ama bi şekilde sözleşmesini yenilerler..Ahmet Selim Kul: "Fatih Terim, Fenerbahçe'den bir futbolcuyu çok istiyor. Henüz işler ciddileşmediği için isim veremiyorum."
Alper veya Ekici ise gerçekten sinirlenirim. Umarım MHY’dır.Ahmet Selim Kul: "Fatih Terim, Fenerbahçe'den bir futbolcuyu çok istiyor. Henüz işler ciddileşmediği için isim veremiyorum."
Yalanmış, ingilterede 14 gün karantinasımı ne varmış, adam oraya gitse 14 gün anca duvarlarla görüşür.Şükrü Hanedar; Seri, Lemina ve Jefferson Lerma'nın kiralanması ile ilgili görüşmeler yapmak üzere İngiltere'ye gitti.
(Sözcü)
Geçenlerde Ömer Faruk Beyaz ismi çıkmıştı ama bi şekilde sözleşmesini yenilerler..
Serbest kalma maddesi olmasa nah giderdi o paraya.Ozan 11'e giderken iyi sattık dedik, adamın değeri 40 milyon euro oldu, Terim'in ısrarı boşuna değilmiş.
Sezon sonu 20 kağıda satabilsek bile bir şeyleri değiştirebilirdik.
Büyük ihtimalle sözleşmesini yenilerler.Kaynak burası..??
Gecen gun emre pazubandi buna vermedi mi mactan cikarken
Carsi pazar karisir oyle birsey olsa ama sanmiyorum
Omer faruka tapiyorlar cunku
Hic sanmiyorum. 2 beki de oyle ya da boyle yedekliyordu.Seneye sözleşmesi bitiyndan daha az maaşa aynı performansı verecek kişileri rahat bulursun.Gitmesi en doğru olanı..
Bu haberler boşuna çıkmıyor, yönetime kalsa marcaoyu 8-10 milyona bugün bile satar da hoca direniyo bakalım sonucu ne olacak.
Çok pis kazık yedik ya ozanda 18 rahat satardık sene sonu paramız da olurdu elimizdeSerbest kalma maddesi olmasa nah giderdi o paraya.
Scout ekibi rahat bulur..Hic sanmiyorum. 2 beki de oyle ya da boyle yedekliyordu.