Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan 11'e giderken iyi sattık dedik, adamın değeri 40 milyon euro oldu, Terim'in ısrarı boşuna değilmiş.

Sezon sonu 20 kağıda satabilsek bile bir şeyleri değiştirebilirdik.

Hindistandaki turnuvadan sonra umitli degildim ben de acikcasi ama sen ben amatoruz yaniliriz da
uefanin 50 for the future listesinde yillardir yer alan topcuya kalkip da 7.5m euro cikis maddesi koymamali kulubun basindakiler

@savascorlu: Yabancı sayısı 14 olan Galatasaray'da 16 ağustos da detaylı yazdığım gibi ilk açılacak yabancı kontenjanı Muslera olacak.Takımdan ayrılacak bir başka yabancı da Linnes olacak. Bu şekilde 2yeni transfer için boşluk açılacak.Transferde hareketli günler yakın

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera'yı bu takımdan gönderen yöneticinin kulakları mezarda bile çınlar.. salak salak haber yapıyorlar
Muslera takımın herhangibir oyuncusu değil klubümüzün yüreğinin bi parçası

Medyada zaten az Galatasaray yorumcusu var..Olanlarda tam iş bilmez.Ve polyana modunda objektif takılan adamlar.Yönlendirme sıfır.

ağız birliği etmişlercesine yok kadro süpermiş yok iki orta transferiyle kesin şampiyon olunurmuş falan filan...Birde bu isimler seri ve lemina olursa ligi tanıyorlar sıkıntı çekmezler..Daha iyi olurmuş.Eee o zaman geçen seneki kadrodan farklı birşey yok ki.Ne yani marionamıydı geçen sene başarısızlığın nedeni.Senelerdir aynı bk.Bu insanlar hiçmi akıllanmaz..

Yöneticisinden yorumcusuna ve taraftarına kadar elle tutulacak bir tarafı yok.
Olan Galatasaraya olıyor.

bu adamlar transfer falan yapmasınlar.
Hemen istifa etsinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt