Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük ihtimalle sözleşmesini yenilerler.Kaynak burası..

Ins aliriz saf yetenek fizik olarak kendini toplarsa iyi paralar kazandirir bu cocuk ama fenerdr kalirsa kesinlikle curuyup gid3cek
Fb de 11 oynadigi maci izledim abileri bilerek pas atmadilar cocuga ozellikle tolgay

Tolgay bilicten sonra bitti aşırı kötü
Taylan daha iyi gerek yok tolgaya
Tolgayi hamburgtan beri isteyen biri olarak soyluyorum forumda 6 7 once yazmistim

Ahmet Selim Kul: "Fatih Terim, Fenerbahçe'den bir futbolcuyu çok istiyor. Henüz işler ciddileşmediği için isim veremiyorum."

mehmet ekici herhalde!

Alex Telles, Porto'da kalacağını açıkladı.

(O Jogo)

bizim satıştan kar payı yalan oldu.

Porto'ya gidipte ordan emekli olan ender oyunculardan birisi. GS de iken de beğenmezdim. Overrated bir oyuncu. 40M € Chealse haberlerinede hiç bir zaman inanmadım. Bırak 40 vermeyi 10 15 veren bile olmadı ki alıcısı olsa Porto hemen satar yerine potansiyelli bir genç alır.

Ozan 11'e giderken iyi sattık dedik, adamın değeri 40 milyon euro oldu, Terim'in ısrarı boşuna değilmiş.

Sezon sonu 20 kağıda satabilsek bile bir şeyleri değiştirebilirdik.

Hoca sezon sonu satalım dedi fakat yönetim aceleci davrandı. Ozanın parası Diagneye gömülerek çarçur edildi. Sezon sonu satılmış olsa idi hem daha çok para kazandırırdı hemde o parayı daha iyi kullanabilirdik.

Nzonzi seri lemina andone kiralama ucretleri totalde ne kadar bilmiyorum aka cöpe gitti butun para 2 yildan az kiralik oyuncu transferi ihanettir

Bu oyuncuları öne sürerek kiralık oyuncu almak ihanettir falan denilmez.
Bu adamlar olmasa geçen sene var olan hatta rize ve antep maçındaki kanı bozuklar olmasa şampiyonluk şansının devam etmesinin nedeni yukarıdaki oyunculardır.Onyekuru,her ne kadar çok beğenmesemde seri ve lemina sayesinde ayakda durduk.Andone sakatlık yaşamasaydı daha çok katkı verirdi.
Bizim geçen seneki hatamız takımı çok hantal aşırı ağır ve temposuz oyunculardan kurmamız oldu.Nzonzi hocanın kurbanı oldu.nzonziyi seriye bin defa tercih ederim.

Bu adamlar yerine o sırf ucuz genç diye bahsettiğiniz yetersizler adamlar alınsaydı 6.lığıda aradık.

geçen sene başı revizyon tam yapılmadığı için şampiyonluk gitti.
aynı hataları hiç utanmadan sıkılmadan gene yapacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt