Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Andrea Pirlo: "Igor Tudor'u buraya getirmek benim kararımdı. Deneyimli bir yardımcı arıyordum. Bu takımda eskiden top koşturmuş biri. Her şeyden önce belirli bir kişiliğe sahip asistana ihtiyacım vardı. Bu yüzden Tudor, benim için mükemmel bir seçim."
tudor da kitap cikarsin (:

Andrea Pirlo: "Igor Tudor'u buraya getirmek benim kararımdı. Deneyimli bir yardımcı arıyordum. Bu takımda eskiden top koşturmuş biri. Her şeyden önce belirli bir kişiliğe sahip asistana ihtiyacım vardı. Bu yüzden Tudor, benim için mükemmel bir seçim."
Koskoca Juventus kimlerin eline düştü yav

Vergilerle ilgili problem varmış heralde. O yüzden transfer ettiklerimizin bile lisansı çıkarılmamış. Anlaştığımız isimler varsa bile nasıl olacak bu iş bakalım.

Yalnız yabancı sınırı ertelendiğinden beri neredeyse tek yerli oyuncu ismi çıkmıyor. Muslera'ya da Ocak'a kadar lisans çıkmamış. Sezona 15 yabancı başlayacağız gibi. Gelecek sene kale yabancı. Geri dörtlü yabancı (ki biri gitse bile alınacak en uygun yerliyi kaçırdık) Orta sahaya 3 yabancı düşünüyoruz. Emre Kılınç dışı iki tane 11 oyuncusu için yeni beklemeler, yeni yangınlar olası. Keşke 1-1,5 Colibali'ye vereceğimize Berat vb potansiyelli oyuncular alabilseydik.

“Johan Carbonero için Galatasaray ile görüşmedik”
Artık adamın ismi geçmeden yalanlama geliyor. Ne ara bize yazıldı bu

“Johan Carbonero için Galatasaray ile görüşmedik”
Artık adamın ismi geçmeden yalanlama geliyor. Ne ara bize yazıldı bu

kendı kendılerıne gelın guvey olmuslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt