Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer yapmamayi anlarim para yok dersin gelir yok dersin zor durumdayiz dersin.Ama Elindeki oyunculari Babel, Feg,Belhanda Bunlari ikna edip satamiyorsan birak o gorevi yapma baskalari yapsin.Maicondan en az 3 kazanamiyorsan sen beceriksizsin demektir.

igor tudor önderliğinde hepsi yeni transfer olmalarına karşın mariano , belhanda , papou ndiaye , tolga ciğerci ve fernando reges gibi isimlerin nasıl oynadığı takımın birbirleriyle uyumu ve ortaya güzel bir harman yapıldığı o dönem için hepimizin malumu arkadaşlar

adam juveye gitmiş hala laf ediyonuz yaw insan durup düşünür o kadar eski juweli varken bu herifi niye getirdiler diye bi de kondisyoner diyosunuz gece gündüz burda bizim takımın kondisyonundan şikayet etmenize rağmen :puhaha:
Bazılarının fena kuyruk acısı var bu tudordan

acaba 2 sampiyonlugun sebebını tudor olarak mı goruyorlar ıcten ıce anlamıs degılım..

acaba 2 sampiyonlugun sebebını tudor olarak mı goruyorlar ıcten ıce anlamıs degılım..

yok ya bunlar İmparatora da düşman
aysalcılar en çok laf ediyor o zmnlar mancini ve prandelli gibi üçkağıtçılara laf edemedikleri için hınçlarını tudordan çıkarma gayesindeler

Tudor hocaya sövecek ne var 5 yediği maç dışında ve bjkye ezildiği maç dışında biri açıklarsa seviniriz. Biz efsane herkesten çok sevdiğim hocamızla daha büyük hezimetler yaşadık

Tudor iyidir kötüdür bilmem uefa kupasini aldığımız takımıda ızledim ama galatasaray tarihinde en zevkli oyununu onun döneminde oynadı rakiplerin bu kadar tirstigini ilk defa gördüm hala o ilk 8 maçı arıyorum bulamıyorum.

Tudor iyidir kötüdür bilmem uefa kupasini aldığımız takımıda ızledim ama galatasaray tarihinde en zevkli oyununu onun döneminde oynadı rakiplerin bu kadar tirstigini ilk defa gördüm hala o ilk 8 maçı arıyorum bulamıyorum.
rakıplerı uzer bu yorum ıcımızdekı rakıpleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt