- 6 Eylül 2014
- 94.576
- 65.269
- 4.608
Tudor futbolu cok iyi bilen bir hoca. Tespitini begendim. Juve bu transferle takimin beynini bulduOrtasahaya dinamizm getirmeyi amaçlayan Juventus, İgor Tudor’un önerisiyle rotayı Belhanda’ya çevirdi.
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor futbolu cok iyi bilen bir hoca. Tespitini begendim. Juve bu transferle takimin beynini bulduOrtasahaya dinamizm getirmeyi amaçlayan Juventus, İgor Tudor’un önerisiyle rotayı Belhanda’ya çevirdi.
![]()
Cabezas-Lerma-James-Falcao omurgası h.o.
Yeni transferimiz hayırlı olsun
Kapasitemize göre tam olarak.kac bin seyirci ile oynicaz.??
Koy a.... sat sat satGalatasaray ‘da Babel için Fulham, Belhanda için Al İttihad ve Feghouli için ise Olimpiakos’un teklifleri gündemde..[ @trtspor ]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tudor terimden daha iyi top oynatti takima 2 sampiyonlukta da terimden daha fazla katkisi varBelhanda'yı başımıza bela etti tudor sırf bundan dolayı sevmiyorum adami
Katılmıyorum.Bizim uefayı aldığımız dönem oynadığımız futbolu avrupada şu an Liverpool dışında net oynayabilen üç takım çıkartamazsın.Tudor iyidir kötüdür bilmem uefa kupasini aldığımız takımıda ızledim ama galatasaray tarihinde en zevkli oyununu onun döneminde oynadı rakiplerin bu kadar tirstigini ilk defa gördüm hala o ilk 8 maçı arıyorum bulamıyorum.
Defolsun
Yeni transferimiz hayırlı olsun
Kemik gibi oyuncu Jem Karacan. Bir de Hamza Hamzaoğlu'nu severler, bunu Bilal Kısa'yı aldırdı bize yazık yahu.Jem karacan geldi mi antreman tempomuz arttı mı
Belhanda artı bir miktar para teklif edelimLionel Messi, Barcelona'dan ayrılma kararı aldığını önümüzdeki saatlerde resmen açıklayacak. Manchester United, Arjantinli oyuncu için girişimlere başladı. (Cuatro)