Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca birkac gun daha sabredecek bence eger hareket olmazsa gecen sene oldugu gibi yönetımı ateşe atacaktır ki sonuna kadar haklı

Yonetim artik dursun ozbek yönetimi ile kiyaslanir durumu geldi ne yaptiklarini bilmiyorlar

“Johan Carbonero için Galatasaray ile görüşmedik”
Artık adamın ismi geçmeden yalanlama geliyor. Ne ara bize yazıldı bu

yalnız bu çocuk iyi umarım ciddi bişeyler vardır bununla birlikte bide kaluyu alcaksın kanatlardan deli gibi akar takım..

Tudor hocaya sövecek ne var 5 yediği maç dışında ve bjkye ezildiği maç dışında biri açıklarsa seviniriz. Biz efsane herkesten çok sevdiğim hocamızla daha büyük hezimetler yaşadık

Derbi kazanamamasi disinda, bi bok kazanamamasi disinda, kondusyoner olmasi disinda bir problemi yoktu gercekten.

Ama scot daha iyi kondusyoner!

hoca birkac gun daha sabredecek bence eger hareket olmazsa gecen sene oldugu gibi yönetımı ateşe atacaktır ki sonuna kadar haklı
Evet gecen yilki kotu performansin sorumlusu yonetim! Nzonzi-Seri-Lemina orta sahasini 5 mac sahaya surmeyip Belhandayi oynatanda yonetimdi! Ligdeki acik ara en kotu kadroyuda kuranlarda onlardi! E o kadarda haklari olsun artik, malum ayni yonetim olmasa onceki 2 yil nasil sampiyon olcaktik.

Galatasaray'ı udineseyi çalıştır sonra git yeni yetme pirlonun yardımcisi ol büyüksün Tudor.. madem hocaliga hazır değilsin git uzun yıllar birinin yardımcılığını yap öyle çik piyasaya kariyer planlaması bile saçma herifin

Atalaydan iyi degile getirmis. Bu oyuncu alinmamali. Onun yerine norvec liginden takim alalim. Alt yapi oyunculari gitsin oynasin.
Not: oyuncunun ismi cikinca kotu demistim videosuna bakarak yanilmadik.

Galatasaray'ı udineseyi çalıştır sonra git yeni yetme pirlonun yardımcisi ol büyüksün Tudor.. madem hocaliga hazır değilsin git uzun yıllar birinin yardımcılığını yap öyle çik piyasaya kariyer planlaması bile saçma herifin
sevdigi kulube hizmet etmek icin gitti yillarca top oynamis onemli olan kulubun basarisi
keske terim de cok sevdiği kulubunu kulubun basarisi icin biraksa da evden izlese

Atalaydan iyi degile getirmis. Bu oyuncu alinmamali. Onun yerine norvec liginden takim alalim. Alt yapi oyunculari gitsin oynasin.
Not: oyuncunun ismi cikinca kotu demistim videosuna bakarak yanilmadik.

bu kolinin videosunu ben de izledim bok gibi oynuyo o videoda ama bu herif boyle dedi diye mi almamaliyiz diyosun. atalayda ne var ki bunu ondan kotuye getirmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt