- 6 Eylül 2014
- 94.576
- 65.268
- 4.608
Olum herifi senin begenmen bile korkutuyor insanibu kolinin videosunu ben de izledim bok gibi oynuyo o videoda ama bu herif boyle dedi diye mi almamaliyiz diyosun. atalayda ne var ki bunu ondan kotuye getirmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olum herifi senin begenmen bile korkutuyor insanibu kolinin videosunu ben de izledim bok gibi oynuyo o videoda ama bu herif boyle dedi diye mi almamaliyiz diyosun. atalayda ne var ki bunu ondan kotuye getirmis
ben begendim demedim ki hic ustaOlum herifi senin begenmen bile korkutuyor insani
Tanimiyom
Ben bu arkadasin oyun gorusune zekasina guveniyorum.bu kolinin videosunu ben de izledim bok gibi oynuyo o videoda ama bu herif boyle dedi diye mi almamaliyiz diyosun. atalayda ne var ki bunu ondan kotuye getirmis
tudor terimden daha iyi top oynatti takima 2 sampiyonlukta da terimden daha fazla katkisi var
karsilastirma yapsam tudor ustun cikar akgermanTudor denen vasifsizla Fatih Terimi karsilastirmak ne bileyim, nasil tarif edeyim bilemedim!!
Ulan herseyi anlarımda 1 tane degisiklik yapacak diye 90.dkya kadar Sneijderden icazet bekleyen Riekerink beyin , hem cok iyi bir A plani kurgulayan ve uygulayan hem de saha içindeki nerdeyse her durum icin iyi kötü bi çözüm yolu üretebilen Tudorun üstünde görülmesi rezalet ya.
Bu arkadaşların bırakın GS sevgisine, futbol sevgisine de sahip oldugunu dusunmuyorum. Bunlar icin onemli olan kendi kindar dusuncelerin her zaman haklı çıkması. fblilerde aptal falan ama en azından takımları icin ugrasan adamlari seviyolar,sayiyolar. Bizde ise bazı taraftarlar icin biraz naif bi adam aslında bi bok yapmasada bunların suyuna gitti mi Bey,Sinyor falan oluyo.

karsilastirma yapsam tudor ustun cikar akgerman
vasıflı terim eskide kaldi sunu soylemek gunah degil tapmayin herife bu kadar yav
terimle gs ayrilmazdir efsanemizdir ama yapamiyo artik bu da bize zarar
riekerink denen herife tanınan imtiyaz tudora tanınsa şu an transfer değil bambaşka şeyler konuşuyor olabilirdikUlan herseyi anlarımda 1 tane degisiklik yapacak diye 90.dkya kadar Sneijderden icazet bekleyen Riekerink beyin , hem cok iyi bir A plani kurgulayan ve uygulayan hem de saha içindeki nerdeyse her durum icin iyi kötü bi çözüm yolu üretebilen Tudorun üstünde görülmesi rezalet ya.
Bu arkadaşların bırakın GS sevgisine, futbol sevgisine de sahip oldugunu dusunmuyorum. Bunlar icin onemli olan kendi kindar dusuncelerin her zaman haklı çıkması. fblilerde aptal falan ama en azından takımları icin ugrasan adamlari seviyolar,sayiyolar. Bizde ise bazı taraftarlar icin biraz naif bi adam aslında bi bok yapmasada bunların suyuna gitti mi Bey,Sinyor falan oluyo.
umarim o dusunceyle atmamissindir bu fotoyu yoksa kötü olur
karsilastirma yapsam tudor ustun cikar akgerman
vasıflı terim eskide kaldi sunu soylemek gunah degil tapmayin herife bu kadar yav
terimle gs ayrilmazdir efsanemizdir ama yapamiyo artik bu da bize zarar
bıyerini kaldıramayan sneijderi gondermesı dogru lakin belhandayı aldırması yanlıs olabılırTudor kondusyoner olma disinda bir vasfi yok. Sneijderi yollayip belhanda denen futbol ozurlusunu alan adama kimse teknik direktor pozisyonunu vermez zaten.
O yuzden hak ettigi gibi pirlonun cantacisi oldu iste.