Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bıyerini kaldıramayan sneijderi gondermesı dogru lakin belhandayı aldırması yanlıs olabılır

Sneijderin son senesi idi konrratta. Sonlandiracaktin . 1 sene daha kalacakti. Son senesinde 22 gole dogrudan etki etmis o bir yerini kaldiramadigini soyledigin Sneijder.

Adam kaldirmasi gereken yerini kaldirmis!!

Ve belhanda denen vasifsiza 10 milyon vermeyecektik . Ayrica bunca yildir o bos adama 4 er milyon euro vermeyecektik.

Son düzenleme:
Saint Etienne'in hocasi Puel'in takimda dusunmedigi oyuncular:

Ryad Boudebouz
Wahbi Khazri (Trabzon ilgileniyor)
Yann M'vila
Stephane Ruffier

M'Villa tam aradığımız isimlerden ama ben basina güvenmiyorum; FM'den oyuncu aratıp tv'ye çıkıp söylüyorlar...

iste hacı sabredemiyoruz da isin sonucu gelen seneki tüm yatırım boşa gitti misal düşününce bu seneye de etki etme olasılığı var bir hata iki seneyi etkileyen sonuç çıkarıyor ve mecburen sabretmis oluyoruz.
Burada sıkıntı kulüp yönetimleri ile taraftar arası büyük kopukluk var, şu an sorsan taraftarin %90ı genç oyuncularla yola çıkalım sistemimiz olsun der. Hele şu donem hem Ffp hemde gece senenin agız yanmasıyla yapılabilecek en iyi dönem.
Birde bizim sorun ne olursa olsun çok para vermemiz, gelmiyor musun gelme kardeşim demeyi bu sene öğrendik bunun pozitif olarak yansıması için genç ve doğru oyuncuları kacirmamak.
Misal 19 yaşındaki angel gomes fırsatı varken kaçırmamak. Bunları yaptığımız surece taraftar konuşsunlar dursun, ama sen gidip ilk olarak ardayı almak için çaba sarfedip transfer döneminin sonuna kadar oyuncuların fiyatı düşsün onu kovaliyoruz dersen taraftar susmasa da haklı olur.
Scoutumuz var dersek eğer onu uygulamaya gecirmemiz lazim.

Ben de istiyorum , meekez orta sahaya 2 tane 19 yasinda delifisek alinsin, belhanda denen şut, pas ve gol , kisaca futbol ozurlusu yerine bunlari yapabilen genç oyuncu alinsin.

Ben sabrederim. Ben sabretmis ilk sampiyonlugumu lise 2 de yasamisim.

22 yasinda Turk futbol tarihinin skora en cok katki eden oyuncusuna tahammul edemiyor bu camia , nasil olacak bilmiyorum. Angel gomes 2 hata yapsa 3. Sunde mal, beyinsiz yorumlari gelmez mi?

Son düzenleme:
Katılmıyorum.Bizim uefayı aldığımız dönem oynadığımız futbolu avrupada şu an Liverpool dışında net oynayabilen üç takım çıkartamazsın.
Dikkat edersen zevkli yazmışım iyi yazmamışım. Zevkte görecelidir sen zevk almamışsın o ayrı tudorlu galatasarayı bütün takımın taraftarları takip ederdi o zevkide sadece ben görmüyodum.

Belhanda'ya soyle kendine takim bulsun

hqdefault(1).jpg

bunu ne zmn görsem aklıma @Mehmet Arslaner gelir

Evet gecen yilki kotu performansin sorumlusu yonetim! Nzonzi-Seri-Lemina orta sahasini 5 mac sahaya surmeyip Belhandayi oynatanda yonetimdi! Ligdeki acik ara en kotu kadroyuda kuranlarda onlardi! E o kadarda haklari olsun artik, malum ayni yonetim olmasa onceki 2 yil nasil sampiyon olcaktik.
Haksızlık yapmayalım hocamı dedi o oyuncuları son gün alın diye adam bas bas bağırdı takım olamadık gelen oyuncular son gün geldi hepside sakatlık sorunu yaşandı kamp görmediler
Adamın eline kamp döneminde birkere bile tam kadro vermediler ona rağmen şampiyon yaptı yani hoca aslında başkanın durumu sebebiyle susuyor bence yoksa çoktan yakardı seçim ateşini yönetimde iş yapan vasıflı tek 1 kişi yok

heheheheheheheheh :) sneijder sandalyeyle oynardi ancak herife secenek sundu ya kalip 8 no oynamaya calisirsin ya da gidersin diye sino da ben 8 oynayamam dedi ve dehlendi.

Sandalyeyele oynardi dedigin adam kac gol atmis kac asist yapmis son senesinde bir yaz da buraya forumca hep beraber gulelim.

Aynı adam dün bize yazdı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt