Çetin Gürzap
Parçalı Üye
- 25 Haziran 2009
- 2.556
- 3.331
- 1.893
Duyumcular feci saçmalamaya başladı. Kendi altyapımızdan çıkan öz ve has duyumcu Ahmet Denizci'nin twitter adresi neydi takip edelim kendisini?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bıyerini kaldıramayan sneijderi gondermesı dogru lakin belhandayı aldırması yanlıs olabılır
Kollpaci emre. 1 tane tuttur lan artikGalatasaray'da Jean Michael Seri transferi gerçekleşmezse hedef Fransız orta saha oyuncusu Yann M'Vila.
M'Vila, 1.5M€ civarında bir yıllık ücret beklentisi içinde.
@emreekaaplan / @asporcomtr
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Baya duyumsuz kalmışsınız.Duyumdan mı girdin içeri bende diyorum ne eksik?
Duyumcular feci saçmalamaya başladı. Kendi altyapımızdan çıkan öz ve has duyumcu Ahmet Denizci'nin twitter adresi neydi takip edelim kendisini?
iste hacı sabredemiyoruz da isin sonucu gelen seneki tüm yatırım boşa gitti misal düşününce bu seneye de etki etme olasılığı var bir hata iki seneyi etkileyen sonuç çıkarıyor ve mecburen sabretmis oluyoruz.
Burada sıkıntı kulüp yönetimleri ile taraftar arası büyük kopukluk var, şu an sorsan taraftarin %90ı genç oyuncularla yola çıkalım sistemimiz olsun der. Hele şu donem hem Ffp hemde gece senenin agız yanmasıyla yapılabilecek en iyi dönem.
Birde bizim sorun ne olursa olsun çok para vermemiz, gelmiyor musun gelme kardeşim demeyi bu sene öğrendik bunun pozitif olarak yansıması için genç ve doğru oyuncuları kacirmamak.
Misal 19 yaşındaki angel gomes fırsatı varken kaçırmamak. Bunları yaptığımız surece taraftar konuşsunlar dursun, ama sen gidip ilk olarak ardayı almak için çaba sarfedip transfer döneminin sonuna kadar oyuncuların fiyatı düşsün onu kovaliyoruz dersen taraftar susmasa da haklı olur.
Scoutumuz var dersek eğer onu uygulamaya gecirmemiz lazim.
Dikkat edersen zevkli yazmışım iyi yazmamışım. Zevkte görecelidir sen zevk almamışsın o ayrı tudorlu galatasarayı bütün takımın taraftarları takip ederdi o zevkide sadece ben görmüyodum.Katılmıyorum.Bizim uefayı aldığımız dönem oynadığımız futbolu avrupada şu an Liverpool dışında net oynayabilen üç takım çıkartamazsın.
Haksızlık yapmayalım hocamı dedi o oyuncuları son gün alın diye adam bas bas bağırdı takım olamadık gelen oyuncular son gün geldi hepside sakatlık sorunu yaşandı kamp görmedilerEvet gecen yilki kotu performansin sorumlusu yonetim! Nzonzi-Seri-Lemina orta sahasini 5 mac sahaya surmeyip Belhandayi oynatanda yonetimdi! Ligdeki acik ara en kotu kadroyuda kuranlarda onlardi! E o kadarda haklari olsun artik, malum ayni yonetim olmasa onceki 2 yil nasil sampiyon olcaktik.
hehehehehehehehehsneijder sandalyeyle oynardi ancak herife secenek sundu ya kalip 8 no oynamaya calisirsin ya da gidersin diye sino da ben 8 oynayamam dedi ve dehlendi.
Övme değilde gittiginede sevinmiştim ama o ilk 8 maç apayrıydı hatta o sezon ligin bytun takimlari icin ilk yarısı apayriydiTudor'un "hocaligini" ovecek kadar dustunuz mu yaw
4 dk...
Hayırlı olsun gardas bende duydum galiba ikimizinde aklındaki isim ayni4 dk...