Hakan Türkoğlu
Parçalı Üye
- 2 Nisan 2011
- 3.771
- 3.952
- 1.413
GS başına gelmiş en kötü TD sıralamasında Sigi Held ile çekişir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sigi bundan bin kat daha iyi hocaydı.GS başına gelmiş en kötü TD sıralamasında Sigi Held ile çekişir.
“Johan Carbonero için Galatasaray ile görüşmedik”
Artık adamın ismi geçmeden yalanlama geliyor. Ne ara bize yazıldı bu
![]()
Johan Carbonero - Oyuncu profili 2026
Johan Carbonero, 26, Kolombiya ➤ SC Internacional, 2025'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 6.00 mil. € ➤ * 20 Tem 1999, Santander de Quilichao, Kolombiyawww.transfermarkt.com.tr
Tudor hocaya sövecek ne var 5 yediği maç dışında ve bjkye ezildiği maç dışında biri açıklarsa seviniriz. Biz efsane herkesten çok sevdiğim hocamızla daha büyük hezimetler yaşadık
Evet gecen yilki kotu performansin sorumlusu yonetim! Nzonzi-Seri-Lemina orta sahasini 5 mac sahaya surmeyip Belhandayi oynatanda yonetimdi! Ligdeki acik ara en kotu kadroyuda kuranlarda onlardi! E o kadarda haklari olsun artik, malum ayni yonetim olmasa onceki 2 yil nasil sampiyon olcaktik.hoca birkac gun daha sabredecek bence eger hareket olmazsa gecen sene oldugu gibi yönetımı ateşe atacaktır ki sonuna kadar haklı
Kac hafta sonra gorevine son verilir bunu konusalimimparaTudorun juveye gidişi bile dert olmuş korkutmuş
sevdigi kulube hizmet etmek icin gitti yillarca top oynamis onemli olan kulubun basarisiGalatasaray'ı udineseyi çalıştır sonra git yeni yetme pirlonun yardımcisi ol büyüksün Tudor.. madem hocaliga hazır değilsin git uzun yıllar birinin yardımcılığını yap öyle çik piyasaya kariyer planlaması bile saçma herifin
sevdigi kulube hizmet etmek icin gitti yillarca top oynamis onemli olan kulubun basarisi
keske terim de cok sevdiği kulubunu kulubun basarisi icin biraksa da evden izlese
Atalaydan iyi degile getirmis. Bu oyuncu alinmamali. Onun yerine norvec liginden takim alalim. Alt yapi oyunculari gitsin oynasin.
Not: oyuncunun ismi cikinca kotu demistim videosuna bakarak yanilmadik.
iyiyi herkes savunur yiğit vasatta belli olur demislerBir vasatı da savunmasan dişimi kiracagim nerede vasat orada can![]()