Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bal gibi de kondisyoner
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Canım waffle çekti gidip de bi yiyeyimahh gerets üzümlü waffleım
Bazılarının fena kuyruk acısı var bu tudordanadam juveye gitmiş hala laf ediyonuz yaw insan durup düşünür o kadar eski juweli varken bu herifi niye getirdiler diye bi de kondisyoner diyosunuz gece gündüz burda bizim takımın kondisyonundan şikayet etmenize rağmen![]()
Lerma geliyor galiba adam Guardian’da yazıyormuş ama bize hayırlı olur mu bilemedim
Bazılarının fena kuyruk acısı var bu tudordan
acaba 2 sampiyonlugun sebebını tudor olarak mı goruyorlar ıcten ıce anlamıs degılım..
Tudor hocaya sövecek ne var 5 yediği maç dışında ve bjkye ezildiği maç dışında biri açıklarsa seviniriz. Biz efsane herkesten çok sevdiğim hocamızla daha büyük hezimetler yaşadıkBazılarının fena kuyruk acısı var bu tudordan
acaba 2 sampiyonlugun sebebını tudor olarak mı goruyorlar ıcten ıce anlamıs degılım..
Lerma ayı gibi adam yalnız.
juve güvenlik görevlisi olarak bile sokmaz tesislerinden içeri onuOrtasahaya dinamizm getirmeyi amaçlayan Juventus, İgor Tudor’un önerisiyle rotayı Belhanda’ya çevirdi.
![]()
rakıplerı uzer bu yorum ıcımızdekı rakıpleriTudor iyidir kötüdür bilmem uefa kupasini aldığımız takımıda ızledim ama galatasaray tarihinde en zevkli oyununu onun döneminde oynadı rakiplerin bu kadar tirstigini ilk defa gördüm hala o ilk 8 maçı arıyorum bulamıyorum.
O herifin PL'de kalmaması çok saçma olur da, keşke gelse. Yıllığı biraz hayvani olabilir ama hem kalitesi hem de oyun tarzı olarak bu lige cuk oturur. Kavgada filan da işimize yarar.Lerma ilaç olur bu yoklukta. Alma ihtimalimiz %7 civarı.