- 28 Haziran 2010
- 28.977
- 27.655
- 3.298
neyse rizeye 2 kaat falan gidiyo heriqi reisten
![]()
O parayı yedirmezler reyiz rizeye.Bir formul yapmışlardır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyse rizeye 2 kaat falan gidiyo heriqi reisten
![]()
Yalnız o gün kim saldırdıysa hepsi fb ye gitti nerdeyse, soran olursa vizyon
hahahaha yazik lan bunlara.
Her sene böyle gaz vere vere girmekten bıkmadılar.
+ bütçedeki paranın 1/3 ünü limite yazdırabiliyorsun. Yani şöyle açıklamak gerekirsa. Fener bonservisle hiç adam almazsa +18m olarak bonservisten karda gözükecek ve bu paranın 1/3 ünü limite yansıtacak. Not Rizeye verilecek parayı hesaba katmadan işlem yaptımrizeye 2-2,5 gidiyo galiba.16 milyon eurodan hesapladıysan 4 milyon euro falan yapıyo 3te biri.o da senin dediğin kadar eder mi bilmiyorum.para konusunda kıtım ama o civarlar sanırım.bi arkadaş 18 milyonun tamamını kullanacak gibi yazmısta fener için,ondan gereksiz atladım mevzuya
Limite 45 m TL katkı verdi+ bütçedeki paranın 1/3 ünü limite yazdırabiliyorsun. Yani şöyle açıklamak gerekirsa. Fener bonservisle hiç adam almazsa +18m olarak bonservisten karda gözükecek ve bu paranın 1/3 ünü limite yansıtacak. Not Rizeye verilecek parayı hesaba katmadan işlem yaptım
Selam krdsm günaydınlar olsunZeynep Kamil geldi mi?
Günaydın bebeğim. İşe gidiyorum ama gram istek yok. Sen napan?Selam krdsm günaydınlar olsun
Uyumaya çalışıyomGünaydın bebeğim. İşe gidiyorum ama gram istek yok. Sen napan?